ta ankiete rozwiazujesz tylko raz, to taki test czy rozumiesz podstawowe zasady panujace na iStocku, po jej wypelnieniu mozesz wrzucic 3 testowe foty, jak Ci je zaakceptuja to bedziesz mogl juz dzialac normalnie
ta ankiete rozwiazujesz tylko raz, to taki test czy rozumiesz podstawowe zasady panujace na iStocku, po jej wypelnieniu mozesz wrzucic 3 testowe foty, jak Ci je zaakceptuja to bedziesz mogl juz dzialac normalnie
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
---------------------------
stopka
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Co to jest Lightbox w SX?
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Wrzuciłem na SX paczkę 48 zdjęć i wszystkie mają status oczekujący. Do nie wszystkich zdążyłem dopisać keywordy i wybrać kategorię, zostaną one sprawdzone czy dopiero jak uzupełnie dla wszystkich zdjęć w paczce? Czy może sprawdzą tylko te które mają wpisane keywordy?
sprawdza tylko te ukonczone, z wpisanymi kategoriami, reszta zostanie nietknieta...
Przesłałem na iStock 3 zdjęcia i wszystkie zostały zaakceptowane - dostałem maila.. Nie widzę ich jednak w swoim profilu. Czy oznacza to, że muszę jeszcze raz przesłać do nich te zdjęcia, czy pojawią się ona po jakimś czasie. Czekam już 24 godziny...
---------------------------
stopka
tak, dodaj je raz jeszcze.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Witam,
Wasz wątek wciągnął mnie na tyle, ze postanowiłam zarejestrować się na forum. :smile:
Zastanawiam się czy któreś ze sprawdzonych i polecanych przez Was stocków rozliczają się w innej niż $ walucie obcej? Np. w euro?
Przy obecnym rekordowo niskim kursie $ to różnice w dochodach mogą być znaczne (no jeśli się wogóle na tym zarabia ;-))