Pokaż wyniki od 1 do 10 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    mam coś nowego... pierwszy raz taki powód odrzucenia fotki... czy reszta stockow odrzuci...

mimo że odrzucili to nie dostałem jakiejś nerwicy z powodu niemożności wykrycia niewidzialnych szumów czy artefaktów. Jakoś tak spokojnie... dziwne uczucie :P

Pozdr.
    Robert
    może tematycznie było ...mało interesujące, wrzuć tutaj to ocenimy o co im chodziło?
    pozdr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    może tematycznie było ...mało interesujące, wrzuć tutaj to ocenimy o co im chodziło?
    pozdr
    może i mało interesujące... miałem kilka takich fot (tzn odrzuconych pod tym pretekstem), część z nich pewnie wyślę do fotolii za jakiś czas. Zobacze co o tym powiedzą na shutterstocku, istockphoto i całej reszcie...

oto ono:

pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    może i mało interesujące... miałem kilka takich fot (tzn odrzuconych pod tym pretekstem), część z nich pewnie wyślę do fotolii za jakiś czas. Zobacze co o tym powiedzą na shutterstocku, istockphoto i całej reszcie...

oto ono:

pozdrawiam,
    Robert
    teraz trochę rozumiem dlaczego nie przyjęli zdjęcia, choć pewnie przyjmowali gorsze ...

za dużo detali ginie w highlights szczególnie nóżka, obciąłeś cień (czego się nie robi) kosztem niepotrzebnej góry, skoncentrował bym sie bardziej na płynie (zawartości) niż na całym kieliszku ... pojechać bardziej makro ...
    coś jak to:

Uprawnienia umieszczania postów