też myślę, że padlina miałaby wzięciena pewno mniej tego na stockach jak kwiatków, widelców i portretów ludzi
też myślę, że padlina miałaby wzięciena pewno mniej tego na stockach jak kwiatków, widelców i portretów ludzi
A czy moglibyście polecić mi niedrogi, ale dobry program do odszumiania?
Sergi
ja napisalem
(...)no ale jesli to albo ma niemilsierne szczescie albo talent o kotry zdaza sie raz na milion...
bez dwoch zdan ma umiejetnosci napewno....
Neat Image.... nie wiem czy warto inwestowac w cos innego jak narazie u mnie najlepiej sie sprawdza....
Co do zdjec padliny....
Te swinki akceptuja mi wszedziej niestety nie sprzedaja sie najlepiej :P
Ostatnio edytowane przez rypson ; 06-12-2007 o 06:33
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
SUPER!
No to ja teraz już na pewno jutro składam wniosek o paszport. Ponure zdjęcia już jakiś czas temu zrobiłam, tylko ciężko mi dotrzeć do urzędu. Z dwójką dzieci zawsze tak jakoś nie po drodze mi było
Na SX mam ponad 150 zdjęć (sporo jak na ich wymagania i mój ciągły brak czasu), więc aż się boję myśleć co to będzie jak się tam dostanę![]()
wczoraj zarejestrowalem sie na ShutterStock i iStockPhotos .. dostalem od SS maila ze wyslalem im fotke dowodu, a nie moznano to teraz dalem im prawko (driver license pisze ze mozna ;p) , a od iStockPhotos dostałem info:
a więc zatwierdzili wszystkie 3 fotki które wysłałemCongratulations, the iStockphoto administrators have determined that your images are commercially and technically ready for iStockphoto.com. Please begin uploading at your convenience... narazie to dla mnie czarna magia te strony stock'owe , ale mam nadzieje, że się szybko zakliimatyzuje
![]()
Czy iStock wymaga jakiegoś dokumentu?
Acha, pisząc o "ponurym" zdjęciu miałam na myśli fotkę do paszportu. Nie wiem, kto wymyślił, że trzeba być niesamowicie poważnym na tym zdjęciu
Ostatnio edytowane przez jagódka ; 06-12-2007 o 19:12
tak![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
moja stopa nieco ci podpowie;Pnarazie to dla mnie czarna magia te strony stock'owe , ale mam nadzieje, że się szybko zakliimatyzuje
canon 400D+50mm /f1.8