Pokaż wyniki od 1 do 10 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Hehe... Ja planuję jakąś serię stockową w laboratorium biologii molekularnej. Problem z prawami autorskimi: sprzęt jest bardzo charakterystyczny, większość producentów rozpoznaje się na pierwszy rzut oka. Pipeta eppendorfa nawet po wyszopowaniu loga będzie wyglądać jak... pipeta eppendorfa. Są na to jakieś sposoby?
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Hehe... Ja planuję jakąś serię stockową w laboratorium biologii molekularnej. Problem z prawami autorskimi: sprzęt jest bardzo charakterystyczny, większość producentów rozpoznaje się na pierwszy rzut oka. Pipeta eppendorfa nawet po wyszopowaniu loga będzie wyglądać jak... pipeta eppendorfa. Są na to jakieś sposoby?
    wiesz... nie mam dostępu do tak wyposażonego labu, ale wydaje mi się że pipetę eppendorfa może produkować kilku producentów (no chyba że mają wyłączność :P). Jeśli nie będzie znaków firmowych to powinno przejść... może będziesz miał szczęście i akceptujący fotki nie będzie obeznany w środowisku :P

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów