sergi, gratuluję zarobków
mas ładne zdjęcia i na dodatek unikatowe miejsca są na nich
u mnie na ShuterStock DL dzienny rośnie, zaczynało się od 1 dziennie, a od trzech dni 4 DL to już norma-mam tam dopiero 32 fotki.
oby tak dalej, a ile wy macie dziennie DL na shuter?
szkoda, że mam mało czasu na obróbkę zdjęć, o pstrykaniu nowych to już na razie tylko marzę, ale może w święta coś ładnego wymodzę
canon 400D+50mm /f1.8
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
no dzisiaj już 8 DL, szok![]()
canon 400D+50mm /f1.8
Sergi Gratuluje... oby tak dalej... mnie nie chca na SS... wybralem zdjecia o naprawde najlepszej jakosci, sprawdzalem chyba ze 20 razy zanim je wyslalem... odrzucili 8/10 i przy kazdym z 8 odrzuconych zdjec adnotacja ze nie przeszlo z powodu szumow.... a specjalnie wybralem zdjecia tylko i wylacznie jasene, przy ISO 100, z malym czasem naswietlania bo wiedzialem ze przyczepiaja sie do szumow mocno... ja szumo nie znalazem oni na 8 zdjeciach... to bylo drugie podejscie pierwsze to wogoole falstart jeszcze nie wiedzialem do konca co to stocki :P masakra... porazka na calej linii...
ja tak mialem z istockiem... w sumie robie trzecie podejsce z fotami. Tym razem jak sie czegokolwiek czepia to.. to.. to... hyhy nicpoprostu nie bede tam wysylal.
BTW pierwszy dzien po zaindexowaniu ostatniej sesji i zarobione lacznie okolo $50usd lacznie na stockach.
Wlasnie do mnie doszlo ze fotolia indexuje jedynie pierwsze 7 slow kluczowych.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Kurcze, jak to czytam to aż zła na siebie jestem... Wyślę im chyba paszport ze starym nazwiskiem, a jak odbiorę nowy, to będę zabiegała o zmianę nazwiska w moim profilu...
U mnie też niezły miesiąc, ale na SX - do dzisiaj prawie 70 $. Na pozostałych też lepiej niż zwykle, ale jeszcze wyniki mnie nie satysfakcjonują![]()