Pokaż wyniki od 91 do 100 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Widok wątkowy

Bywalec

Domyślnie

hmm to zobacz sobie portfolio uzytkownika fotoaloja (chyba tak) na fotoli... Od nas z forum chyba ponad 15 sprzedazy :P ... Mi na SS przywalili sie do :
    no na 200 zdjęć 16 to mi się wydaje mało, ale w sumie to dopiero raczkuję, więc dla mnie to i tak dużo, proszę się na nabijać ze mnie, bo w zęby

chłopaki, nie napaljcie się od razu na duże zyski, ja się nie nastawiam, że będę mieć zyski bóg wie jakie od razu, bo przecież nie jestem profesjonalnym oftografem, dopiero się uczę
    wasze fotki mogą mieć różne wzięcie, bo to jest myślę uzależnione od przeróżnych czynników (poza fatyczną jakością techniczno-użytkową) zdjęcia, takich jak:
    -od dnia
    -od portfela kupca
    -od widzimisię akceptującego
    -od przydatności fotki na potrzeby danego stocka
    -od potrzeb klijenta
    -od czasu "wiszenia" i ilości "zawieszonych" zdjęć

myślę, że aby sprzedaż była od razu duża, to trzebaby mieć naprawdę jakieś hity trafione we właściwy czas i wyłowione przez właściwe osoby
    pewnie niektózy tak mają, sądzę, że fotkiz Ewelinką malującą ściany pójdą może jak świerze bułeczki, ale któż to wie
    życzę powodzenia wszystkim, ja tam już parę złocisz mam i mnie to cieszy, dobry grosz na początek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tiaaaaaa

"oftografem"
    piękny wyraz, zupełniejak 'świerzy'
    ;DDD
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 02-10-2007 o 13:41 Powód: Automerged Doublepost
    canon 400D+50mm /f1.8

Uprawnienia umieszczania postów