musze pochwalic fotoliesa szybcy... 30 min i wszystko zaakceptowane
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co oznacza ostatnia z prawej ikonka pod fota w fotolia ? takie "c" wpisane w okrag (podczas przegladania stockow)
musze pochwalic fotoliesa szybcy... 30 min i wszystko zaakceptowane
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co oznacza ostatnia z prawej ikonka pod fota w fotolia ? takie "c" wpisane w okrag (podczas przegladania stockow)
Ostatnio edytowane przez asterix ; 02-10-2007 o 00:09 Powód: Automerged Doublepost
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No sam sie przekonalem ze tam duzo sie nie zarabia..
To co proponujesz z latwiejszych stockow pod wzgledem akceptacji zdjec?
O to moj nowy sprzecik ...
Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi
No coz na SS mam miesiac do czekania nie udalo mi sie noc coz ... Moze w ciagu tego next miesiaca sie naucze cos ... Narazie zostaje mi Fotolia ... Tam juz ponad 150 fotek... Ale tylko 5 sprzedazy :neutral:
![]()
hmm to zobacz sobie portfolio uzytkownika fotoaloja (chyba tak) na fotoli... Od nas z forum chyba ponad 15 sprzedazy :P... Mi na SS przywalili sie do :
Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows. White balance may be incorrect.
Noise--Noise, film grain, over-sharpening, or artifacts at full size.
No coz ... Hmm a jakis latwy stok z sensowna sprzedawalnoscia :P ?
Pozdrawiam Robootb