Strona 8 z 55 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    A dziekuje

Jeszcze oczekuja na akceptacje wiec wymienie na poprawione....
    BTW ile zajmuje akceptacja na shutterstoku i istockphoto ?
    na istockphoto aktualnie najdluzej oczekujace zdjecie ma 7 dni, średnio tak coś koło tygodnia... ja bym na Twoim miejscu rozesłał fotki do jak największej ilości agencji...

Pozdr.
    Robert

P.S. Pozdrów Ewelinkę
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

troche to zajmujace jest dodawac fotki, dlatego chcialem ograniczyc sie tylko do tych najlepiej usytuowanych na rynku.

Gdzie szukac ewentualnej lojalki z np istockiem ? Czy takowa pojawi sie dopiero, gdy osiagne jakis tam status jako stocker?

Ewelinka jest pozdrowiona (uzywajac wszedobylskiego passive voice )

ostatnie z sesji, niestety nie moge upnac na stocki wiecej niz 10 choc moze to i dobrze, uczy selekcji

Nastepna seria bedzie dotyczyla problemow rodzinnch czyli klutnie z dziewczyna, odchodzenie z domu, zabieranie walizek, krzyk itd itd Bedzie sie dzialo ...
    Ostatnio edytowane przez asterix ; 01-10-2007 o 18:46 Powód: just like that :)
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec

Domyślnie

P.S. Pozdrów Ewelinkę
    , , no właśnie, u mnie niedługo remont będzie, przydałaby się dobra ekipa, chociaż szczerze mówiąc młoda, ładna, ładnie malująca i umalowana kobieta w domu to by mi 'kogoś' tylko niepotrzebnie rozpraszała, więc może lepiej wolę męską ekipęDD
    no zdjęcia jak dla mnie bomba, moje kasztanki przy nich wysiadają, ale, że te wałki tak pozamieniałeś, to ja nie wiem, no jak tak można było, a poza tym, jak to ktoś wypatrzył, że nie ten kolor wałka i farby, haha, uśmiałam się
    canon 400D+50mm /f1.8

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Narazie dodalem tylko w tych 2 serwisach. Ktory jest jeszcze godny polecenia?
    stockxpert, dreamstime, fotolia. Mniej ale rowniez 123RF, Bigstockhpoto

pozostale to cieniutko przędą.... ale jak sie bedziesz nudzil to i luckyoliver, crestock czy starsznie badziewny canstockphoto mozesz zasilic
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

zamiast pytac powinienem przeczytac to co macie w stopkach Dziekuje za pomoc.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec

Domyślnie

no czytaj, czytaj ze stóp;P
    canon 400D+50mm /f1.8

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

musze pochwalic fotolie sa szybcy... 30 min i wszystko zaakceptowane
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    co oznacza ostatnia z prawej ikonka pod fota w fotolia ? takie "c" wpisane w okrag (podczas przegladania stockow)
    Ostatnio edytowane przez asterix ; 02-10-2007 o 00:09 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Gdzie szukac ewentualnej lojalki z np istockiem ? Czy takowa pojawi sie dopiero, gdy osiagne jakis tam status jako stocker?

ostatnie z sesji, niestety nie moge upnac na stocki wiecej niz 10 choc moze to i dobrze, uczy selekcji

Nastepna seria bedzie dotyczyla problemow rodzinnch czyli klutnie z dziewczyna, odchodzenie z domu, zabieranie walizek, krzyk itd itd Bedzie sie dzialo ...
    lojalka? rozumiem że chcesz tylko i wyłącznie do jednego serwisu fotki wysyłać... jeśli chodzi o sam istock, to chyba trzeba mieć ponad 250DL (z Twoimi zdjęciami [z ewelinką ] raczej szybko to pójdzie)... ten limit 10 dotyczy tygodnia... ostatnio mieli tam niezłą imprezę i im się zaległości porobiły.

może następną seryjkę zrób z godzenia się po kłótni rozdzinnej

Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 02-10-2007 o 04:50
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał

Domyślnie

Witam,
    A ja mam dosc nie typowe pytanie wszyscy mowicie o zarabianiu, ale nikt o wyplacaniu...
    Jestem na fotoli zarobilem narazie malo ale juz cos tam jest :P .
    Chcialbym wyplacic money, ale nie wiem jak dokladnie. Posiadam konto w Mbanku. Wiec najprawdopodobniej bede musial zalozyc Paypal lub moneybookers.
    Co tansze szybsze sprawniejsze? I jak wyglada caly system wyplaty na fotoli?
    Robootb
    O to moj nowy sprzecik ...
    Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robootb Zobacz posta
    Witam,
    A ja mam dosc nie typowe pytanie wszyscy mowicie o zarabianiu, ale nikt o wyplacaniu...
    Jestem na fotoli zarobilem narazie malo ale juz cos tam jest :P .
    Chcialbym wyplacic money, ale nie wiem jak dokladnie. Posiadam konto w Mbanku. Wiec najprawdopodobniej bede musial zalozyc Paypal lub moneybookers.
    Co tansze szybsze sprawniejsze? I jak wyglada caly system wyplaty na fotoli?
    Robootb
    Uzywam zarówno Paypal'a jak i Moneybookers. DLa większości różnych transakcji w necie taniej wychodzi na MB jednak do wypłat kasy ze stocków polecam Paypal dlatego ze nie zaplacisz zadnych prowizji. Dostaniesz na konto tyle samo $ co zarobiłaś i jeżeli przelejesz kase z Paypala na swoje konto bankowe w kwocie wyższej niż 500zł nie zapłacisz zadnej prowizji. Poniżej 500zł prowizja 5zł.

Rejestracja konta w Paypal jest szybka i bardzo łatwa. www.paypal.pl
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Strona 8 z 55 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów