Strona 48 z 55 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

asterix - wszystkie foty z mojego postu #441 zostały przyjęte w mijającym tygodniu na IS jako "isolated" (plus 55 innych, wszystkie izolowane). Ale żeby ocenić zdjęcie trzeba go oglądnąć w "full size" - miniaturki nic Ci nie powiedzą.

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

o to wlasnie pytam. Mozesz podlinkowac fote w full size ? Zamaluj sama postac tak by nikt nie skopiowal zdjecia, zostaw tylko prosze same krawedzie.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

oki, wyślę Ci jutro link na priva

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

jak są zaakceptowane na istock to mozna podac link, na stronie ze zdjeciem jest lupa.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ona nie jest specjalnie dokladna. Wygodniej przegladac oryginalna fote
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Ma do Was pytanie odnośnie SX.
    Zarejestrowałem się w polskiej wersji językowej i teraz poza logowaniu jak zmienię język na angielski to jestem wylogowany i nie przyjmuje loginu i hasła twierdząc, że jest błędny.
    Co więcej wysyłając tam zdjęcia podawałem opisy po angielsku i widze, że zostały przetłumaczone na polski (czasami dość niefortunnie).
    Jak to jest z SX? Czy wysyłać zdjęcia z opisami po polsku czy angielsku jeżeli zarejestrowałem się na polskiej wersji ich strony?

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja rejestrowałem się na angielskiej wersji. Sprawdziłem teraz czy wejdzie na wersje polską - poszło bez problemu, wystarczyło się ponownie zalogować.

Miasto
    Lublin

Domyślnie perełka z istockphoto

Taka mała perełka językowa wypatrzona w dziale usuwania wieloznaczności keywordsów:

Swoją drogą ciekawe co może mieć wspólnego las i zatoczka przedmiotowego ....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JanJar Zobacz posta
    Taka mała perełka językowa wypatrzona w dziale usuwania wieloznaczności keywordsów:

Swoją drogą ciekawe co może mieć wspólnego las i zatoczka przedmiotowego ....
    uhaah

chyba dobrze że nie ustawiam keywordów po polsku, pewnie bym ze śmiechu padł...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    uhaah

chyba dobrze że nie ustawiam keywordów po polsku, pewnie bym ze śmiechu padł...
    To "prawdziwa" anglojęzyczna wersja istocka i keywordy też były po angielsku. Tyle, że przestawiłem ją na spolonizowaną wersję. Jak widać polski to być trudna języka.

Strona 48 z 55 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów