asterix - wszystkie foty z mojego postu #441 zostały przyjęte w mijającym tygodniu na IS jako "isolated" (plus 55 innych, wszystkie izolowane). Ale żeby ocenić zdjęcie trzeba go oglądnąć w "full size" - miniaturki nic Ci nie powiedzą.
asterix - wszystkie foty z mojego postu #441 zostały przyjęte w mijającym tygodniu na IS jako "isolated" (plus 55 innych, wszystkie izolowane). Ale żeby ocenić zdjęcie trzeba go oglądnąć w "full size" - miniaturki nic Ci nie powiedzą.
o to wlasnie pytam. Mozesz podlinkowac fote w full size ? Zamaluj sama postac tak by nikt nie skopiowal zdjecia, zostaw tylko prosze same krawedzie.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
oki, wyślę Ci jutro link na priva
jak są zaakceptowane na istock to mozna podac link, na stronie ze zdjeciem jest lupa.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
ona nie jest specjalnie dokladna. Wygodniej przegladac oryginalna fote
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ma do Was pytanie odnośnie SX.
Zarejestrowałem się w polskiej wersji językowej i teraz poza logowaniu jak zmienię język na angielski to jestem wylogowany i nie przyjmuje loginu i hasła twierdząc, że jest błędny.
Co więcej wysyłając tam zdjęcia podawałem opisy po angielsku i widze, że zostały przetłumaczone na polski (czasami dość niefortunnie).
Jak to jest z SX? Czy wysyłać zdjęcia z opisami po polsku czy angielsku jeżeli zarejestrowałem się na polskiej wersji ich strony?
Ja rejestrowałem się na angielskiej wersji. Sprawdziłem teraz czy wejdzie na wersje polską - poszło bez problemu, wystarczyło się ponownie zalogować.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...