No i proszę... wystarczy kogoś o coś ładnie poprosić a zaraz troll z niego wyłazi. EOT w tym kierunku.
Vitez.. wez sobie idz gdzies indziej ok ? zmarnowales juz 2 strony w tym topicu na bezsensowne dywagacje.
Zastanowiles sie kiedys dlaczego tak liczna grupa stalych bywalcow forum ma o tobie wyjatkowo marne zdanie? Jestes Kaczynskim tego forum... EOT z mojej strony, bo marnujesz moj czas...
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
moze mi ktos pokazac przyklad izolowanego od tla zdjecia zaakceptowanego w ciagu ostatnich 2-3 miesiecy na istockphoto ? Model lub modelka... byle by nie przedmiot.
Mam z nimi problem, bo mi uwalaja te z isolated w keywordach. Wg mnie krawedzie sa ok i nie powinno byc problemu....
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
kiedyś ktoś pisał, że na Istock jest tak, że jak dajesz cos pod hasłem "isolated" to musi być idealnie białe tło (nie wiem czy ze ścieżką czy nie)
a jak jest nieco szarości i zabawień, to dać np. jako woman on bright (na jasnym tle)
może w tym jest cały problem pochowany?
canon 400D+50mm /f1.8
dawalem z idealnym tlem pare fot z innej sesji... tez poszly w odrzut, czepiaja sie krawedzi izolowania...
jak mi sie upload limit odnowi to wysle pare fotek z izolowanymi ludkami
Pozdr.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
culbede czekal
ma ktoś jakieś doświadczenie z photoshelter? To już nie micro stock tylko taki z prawdziwego zdarzenia, niezbyt stary, a ponoc maja swietną społeczność (wykłady, lekcje itd itp)... na razie mój profil oczekuje na weryfikację...
Pozdrawiam,
Robert.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...