Strona 47 z 55 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bardziej bym to widział "zdjęcie - opis pomysłu, oświetlenia itp" (tak jak np w Bazie Wiedzy) a nie seria prawie identycznych zdjęć i oczekiwanie na ochy i achy...
    To sobie załóż swój wątek w ten deseń :P

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No i proszę... wystarczy kogoś o coś ładnie poprosić a zaraz troll z niego wyłazi. EOT w tym kierunku.

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

Vitez.. wez sobie idz gdzies indziej ok ? zmarnowales juz 2 strony w tym topicu na bezsensowne dywagacje.
    Zastanowiles sie kiedys dlaczego tak liczna grupa stalych bywalcow forum ma o tobie wyjatkowo marne zdanie? Jestes Kaczynskim tego forum... EOT z mojej strony, bo marnujesz moj czas...
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    Vitez.. wez sobie idz gdzies indziej ok ? zmarnowales juz 2 strony w tym topicu na bezsensowne dywagacje.
    Zastanowiles sie kiedys dlaczego tak liczna grupa stalych bywalcow forum ma o tobie wyjatkowo marne zdanie? Jestes Kaczynskim tego forum... EOT z mojej strony, bo marnujesz moj czas...
    popieram w 100% - do tego dodam tylko ze taka troche zdewociala kaczka, a moze 2-in-1 ? ciekawe ze watek sie fajnie toczyl do momentu ... no wlasnie az nie przyszedl taki jeden, ciekawe dlaczego hazan to tak dlugo toleruje ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

moze mi ktos pokazac przyklad izolowanego od tla zdjecia zaakceptowanego w ciagu ostatnich 2-3 miesiecy na istockphoto ? Model lub modelka... byle by nie przedmiot.

Mam z nimi problem, bo mi uwalaja te z isolated w keywordach. Wg mnie krawedzie sa ok i nie powinno byc problemu....
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec

Domyślnie

kiedyś ktoś pisał, że na Istock jest tak, że jak dajesz cos pod hasłem "isolated" to musi być idealnie białe tło (nie wiem czy ze ścieżką czy nie)
    a jak jest nieco szarości i zabawień, to dać np. jako woman on bright (na jasnym tle)
    może w tym jest cały problem pochowany?
    canon 400D+50mm /f1.8

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

dawalem z idealnym tlem pare fot z innej sesji... tez poszly w odrzut, czepiaja sie krawedzi izolowania...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

jak mi sie upload limit odnowi to wysle pare fotek z izolowanymi ludkami

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

cul bede czekal

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

ma ktoś jakieś doświadczenie z photoshelter? To już nie micro stock tylko taki z prawdziwego zdarzenia, niezbyt stary, a ponoc maja swietną społeczność (wykłady, lekcje itd itp)... na razie mój profil oczekuje na weryfikację...

Pozdrawiam,
    Robert.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 47 z 55 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów