Strona 33 z 54 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Mieszany widok

Domyślnie

Rob nic tlko gratulowac moja szansa na dniach... po ostatnim odrzucie rece mi opadly, zdjecia w sloncu ISO 100 i odrzut z powodu szumow )))) tak jak wczesniej pisalem... tym razem przerzuce wszystkie zdjecia przez Neat Image i zobaczymy....

Zaczepijac o temat tego kolesia z kompaktem ktory ma 2000 d... jakos mi to nie za bardzo wyglada na calkowita prawde z tym kompaktem... no ale jesli to albo ma niemilsierne szczescie albo talent o kotry zdaza sie raz na milion

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Zaczepijac o temat tego kolesia z kompaktem ktory ma 2000 d... jakos mi to nie za bardzo wyglada na calkowita prawde z tym kompaktem... no ale jesli to albo ma niemilsierne szczescie albo talent o kotry zdaza sie raz na milion
    szczęście? lol
    samo posiadanie lustrzanki nie gwarantuje robienia dobrych zdjęć... Widocznie gościu oprócz tego, że ma pojęcie o fotografii to do tego wie jak obsługiwać photoshopa!
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

z tymi szumami to chyba zależy na kogo się trafi. ja raz chyba bardziej dla beki czy z chęci sprawdzenia ich załączyłam zdjęcie rozjechanego gołębia na bruku (iso 1600 i jeszcze podostrzone). oprócz gołębia dałam to, co akurat miałam względnie stockowego - kwiatki z ogródka. i napisali mi, że kwiatków mają już dosyć, "dead pigeon is ok". następnym razem dałam już coś innego (widoczki z wyjazdu), gołębia zostawiłam. o widoczkach napisali, że są out of focus i zaszumione, a "dead pigeon is ok"
    koniec końców zawiesiłam "dzałalność"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dickory dare Zobacz posta
    z tymi szumami to chyba zależy na kogo się trafi. ja raz chyba bardziej dla beki czy z chęci sprawdzenia ich załączyłam zdjęcie rozjechanego gołębia na bruku (iso 1600 i jeszcze podostrzone). oprócz gołębia dałam to, co akurat miałam względnie stockowego - kwiatki z ogródka. i napisali mi, że kwiatków mają już dosyć, "dead pigeon is ok". następnym razem dałam już coś innego (widoczki z wyjazdu), gołębia zostawiłam. o widoczkach napisali, że są out of focus i zaszumione, a "dead pigeon is ok"
    koniec końców zawiesiłam "dzałalność"
    czas najwyższy wziąść kluczyki i jechać 'na polowanie', trzepnąć 5 gołębi [może uznawali jako ok, bo to z tego co pamietam jeden ze znakow firmoych wloskiej mafii], kota, psa i na uwieńczenie wycieczki jakiegoś dzika... ciekawe czy wzięcie miałyby takie fotki...

Pozdr.
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

też myślę, że padlina miałaby wzięcie na pewno mniej tego na stockach jak kwiatków, widelców i portretów ludzi

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

A czy moglibyście polecić mi niedrogi, ale dobry program do odszumiania?

Domyślnie

Sergi

ja napisalem

(...)no ale jesli to albo ma niemilsierne szczescie albo talent o kotry zdaza sie raz na milion...

bez dwoch zdan ma umiejetnosci napewno....

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    A czy moglibyście polecić mi niedrogi, ale dobry program do odszumiania?
    Neat Image.... nie wiem czy warto inwestowac w cos innego jak narazie u mnie najlepiej sie sprawdza....

Co do zdjec padliny....

Te swinki akceptuja mi wszedziej niestety nie sprzedaja sie najlepiej :P

Ostatnio edytowane przez rypson ; 06-12-2007 o 06:33

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

wczoraj zarejestrowalem sie na ShutterStock i iStockPhotos .. dostalem od SS maila ze wyslalem im fotke dowodu, a nie mozna no to teraz dalem im prawko (driver license pisze ze mozna ;p) , a od iStockPhotos dostałem info:

Congratulations, the iStockphoto administrators have determined that your images are commercially and technically ready for iStockphoto.com. Please begin uploading at your convenience.
    a więc zatwierdzili wszystkie 3 fotki które wysłałem .. narazie to dla mnie czarna magia te strony stock'owe , ale mam nadzieje, że się szybko zakliimatyzuje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k4cper Zobacz posta
    wczoraj zarejestrowalem sie na ShutterStock i iStockPhotos .. dostalem od SS maila ze wyslalem im fotke dowodu, a nie mozna no to teraz dalem im prawko (driver license pisze ze mozna ;p) ,

SS wymaga paszportu. i prawko i dowod osobisty w moim przypadku nie przeszedl.

Pozdrawiam,
    Robert
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 06-12-2007 o 22:45
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    SS wymaga paszportu. i prawko i dowod osobisty w moim przypadku nie przeszedl.
    Robert
    no wlasnie sie przekonalem, na własnej skórze, że nie przyjmują ani tego ani tego ;]
    no cóż.. chyba się obejdzie bez ss, bo paszport już mam nieaktualny od paru lat.. a teraz nie potrzebny skoro mamy UE

podaj swój nick z istockphoto
    nick taki sam jak tutaj na forum

Strona 33 z 54 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów