Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Za pośrednictwem Alamy rozprowadza zdjecia m.in.Adamspicturelibrary.
Nie jest to agencja stockowa.Cięzko bylo sie tam dostac -zdjęcia próbne wysyłałem Pocztą i po zaakceptowaniu reszta także pocztą (na CD).
Udało sie sprzedać kilka fotek ale za to płacą dobrze(ok.70 Funtów za 1 szt.)
Jedynie "kłopot" bo przysyłali czeki i realizacja trwała dość długo ale całość wyszła OK
Pozdrawaim
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
A mi się udało zarobić na fotach i to nie z lustrzanki, tylko ze zwykłej małpy
Stówka za dwie fotki![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ostatnio edytowane przez asterix ; 03-12-2007 o 03:07 Powód: Automerged Doublepost
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
naprawde nieźle
ciekawe czy się przyczepią że fotka globu nie jest Twojego autorstwa...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
zdecydowalem sobie ulatwic zycie i zakupie tlo zielone chroma key - takie co sie uzywa w tv do izolowania koloru tla od postaci (np Pogoda). Wyszukalem fajny filterek Primatte firmy digitalanarchy, ktory tez kupilem (po przetestowaniu). Teraz wycinanie postaci lacznie z postrzepionymi wlosami nie powinno zajac wiecej niz 2 min... co zdejmie mi z barkow wieki, ktore spedzam by to izolowac na kanalach... oby sie udalo![]()