Strona 26 z 55 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta

(czepili sie, praw autorskich do fotki w ramkach - a takowa jest w moim portfolio )
    mnie sie przyczepili do żółtej kropki na podeszwie
    Wyslalem zdjęcia z wypraw górskich, a jak wiadomo podeszwy vibram maja taka żółty znak z napisem vibram. Jeden z gosci w dalszym tle akurat miał podniesioną nogę i bylo widać żółtą kropką (jakies 10x10 pixeli, oczywiscie nie bylo szans aby zobazyc napis VIBRAM). No i REJECTED!
    Ale przynajmniej szacunek dla gosci z IStockPhoto. Jak odrzucaja to dokladnie opisuja dlaczego. Baardzo dokladnie przegladaja zdjecia, wszystko potrafia wypatrzec!
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ja im wysle rachunek za okuliste i psyhiatre
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

wie ktoś dlaczego ostatnio w statystykach nie podają 'oldest file in queue' czy cos w ten fason?

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wie ktoś dlaczego ostatnio w statystykach nie podają 'oldest file in queue' czy cos w ten fason?

Pozdr.
    no ja to widze...
    na chwilę obecną:

Total files 2344363
    Waiting approval 41955
    Oldest in queue 7 days
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    no ja to widze...
    na chwilę obecną:

Total files 2344363
    Waiting approval 41955
    Oldest in queue 7 days
    Gdzie Wy widzicie taki ficzer ? Nie moge tego zlokalizowac ...
    Jest jakis URI do tego ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    no ja to widze...
    na chwilę obecną:

Total files 2344363
    Waiting approval 41955
    Oldest in queue 7 days
    wróciło

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cześć wszystkim, czytając kilka ostatnich postów uśmiałem się kiedy to pokazywaliście na zdjęciach modeli i modelki, ja natomiast natknąłem się na takie oto zdjęcie, mam nadzieję że ono wam się spodoba.
    http://www.fotolia.com/id/4794153
    pozdrawiam

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

czasem sie taka "modelka" przydaje. Np ostatnio dumalem nad seria o zakonnicach Lolowe ma te rogi

Doslownie wczoraj znalazlem pana po 60tce do pozowania przy zdjeciach medycznych razem z juz tu umieszczana Ewelina lub Daniela Facet za samo obcowanie z mloda dziewczyna szrajbnal Model Release
    Teraz czekam az mi z Ebay przyjdzie: stetoskop, bialy kitel, maska tlenowa, rozne rurki, podswietlanie rendgenowskich klisz (taniuchne bylo z demobilu) i te takie macki przylepiane z kabelkami co sie uzywa przy urzadzeniu przypominajacym sejsmograf hehe (nie wiem co to). Wyrko typowe dla gabinetow dostalem. Licytuje tez to cos do patrzenia w uszy i nos.
    Laczna inwestycja tak z 400 zl - mysle, ze szybko sie zwroci.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Hehe... Ja planuję jakąś serię stockową w laboratorium biologii molekularnej. Problem z prawami autorskimi: sprzęt jest bardzo charakterystyczny, większość producentów rozpoznaje się na pierwszy rzut oka. Pipeta eppendorfa nawet po wyszopowaniu loga będzie wyglądać jak... pipeta eppendorfa. Są na to jakieś sposoby?
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Hehe... Ja planuję jakąś serię stockową w laboratorium biologii molekularnej. Problem z prawami autorskimi: sprzęt jest bardzo charakterystyczny, większość producentów rozpoznaje się na pierwszy rzut oka. Pipeta eppendorfa nawet po wyszopowaniu loga będzie wyglądać jak... pipeta eppendorfa. Są na to jakieś sposoby?
    wiesz... nie mam dostępu do tak wyposażonego labu, ale wydaje mi się że pipetę eppendorfa może produkować kilku producentów (no chyba że mają wyłączność :P). Jeśli nie będzie znaków firmowych to powinno przejść... może będziesz miał szczęście i akceptujący fotki nie będzie obeznany w środowisku :P

Pozdr.

Strona 26 z 55 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów