5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
dziękowac dziekowacwlasnie wlosy wyrywam obrabiajac zdjecia o tytule "impreza". Czuje w kosciach, ze bede musial to jeszcze raz zrobic... nie umiem zapanowac nad grupa i kontrolowac wszystkich na planie
Chyba musze dojzec do tego by zatrudnic znajomego do bycia krytycznym wobec min, ukladu gestykulacji etc etc.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
świetne fotki
na bank będą się dobrze sprzedawać![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
asterix:
zdjęcia spoko. Ale ja bym sie troche doczepił![]()
1. Ten znak supermana na koszulce wielce niepożądany
2. Gościu w brązowej bluzie na każdym zdjęciu ucięty
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
thx. wywalilem czesciowo supermana logo i zostawilem obwiednie. Mysle jednak, ze bedzie lepiej jak Cie poslucham i wywale calkiem.
Dalsza czesc z serii juz nie ma tego goscia z prawej, siedzi naprzeciwko i jest caly.
Jeszcze raz dzieki za krytyke
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
najgorsze jest wywalanie wszystkich logosow z tv, audio itp... chyba je na stale pourywamnie potrzebne mi te znaczki
![]()
Ostatnio edytowane przez asterix ; 06-11-2007 o 19:34 Powód: Automerged Doublepost
często przeglądam ten wątek, bo sam przymierzam się do wrzucania fotek na stocki - tylko niestety jestem jeszcze na bakier z PS.
No i właśnie na razie duży dla mnie problemem jest wykasowanie logo .
Przy pomocy jakich narzędzi PS to robicie?
(szczególnie gdy logo jest na powierzchni z bardzo różnorodną fakturą i kolorami)
M
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
wlasnie mnie naszlo pytanie... czy mi sie nie przyczepia do tego co jest wyswietlane na ekranie ? TO sa moje fotki z koncertow, twarze sa nie do poznania - glownie zblurowanie... tylko po lekcji odrzucania fot z pwodow obrazkow na scianie, wole sie upewnic, zanim znow zmarnuje czas
(czepili sie, praw autorskich do fotki w ramkach - a takowa jest w moim portfolio)