Strona 21 z 55 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Domyślnie

Gratulacje ! Pokaz jakie poszly na EL

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    I niech sie przyzna ten u kogo jestem reffered photographer. Rachwal chyba u Ciebie...
    To chyba ja u Ciebie predziej !

Bywalec

Domyślnie

sergi, gratuluję zarobków
    mas ładne zdjęcia i na dodatek unikatowe miejsca są na nich

u mnie na ShuterStock DL dzienny rośnie, zaczynało się od 1 dziennie, a od trzech dni 4 DL to już norma-mam tam dopiero 32 fotki.
    oby tak dalej, a ile wy macie dziennie DL na shuter?
    szkoda, że mam mało czasu na obróbkę zdjęć, o pstrykaniu nowych to już na razie tylko marzę, ale może w święta coś ładnego wymodzę
    canon 400D+50mm /f1.8

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

musze sie pochwalić
    ten miesiąc miałem wyjątkowo dobry pomimo tego, że nie wysłałem ani jednego zdjęcia na żadnego stocka. moje portfolio nie ma nawet 100 zdjęć a w tym miesiącu uzbierało się ze stocków prawie 200$. Jednak teraz wchodze na Shutterstocka a tam mega niespodzianka 5 zdjęć sprzedanych jako Enhanced License, każde po 20$. I tym oto sposobem w tym miesiącu dobiłem do 300$ mając jedynie 100 starych fotek

I niech sie przyzna ten u kogo jestem reffered photographer. Rachwal chyba u Ciebie...
    niestety nie u mnie :/

pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    To chyba ja u Ciebie predziej !
    A pomyliło mi sie, jestem chyba u Routlawa (routwal - Rachwal podobnie )

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    oby tak dalej, a ile wy macie dziennie DL na shuter?
    Ja mam około 10. Najwięcej miałem drugiego dnia na SS, było to w marcu. Wtedy miałem 43
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Bywalec

Domyślnie

no dzisiaj już 8 DL, szok
    canon 400D+50mm /f1.8

Domyślnie

Sergi Gratuluje... oby tak dalej... mnie nie chca na SS... wybralem zdjecia o naprawde najlepszej jakosci, sprawdzalem chyba ze 20 razy zanim je wyslalem... odrzucili 8/10 i przy kazdym z 8 odrzuconych zdjec adnotacja ze nie przeszlo z powodu szumow.... a specjalnie wybralem zdjecia tylko i wylacznie jasene, przy ISO 100, z malym czasem naswietlania bo wiedzialem ze przyczepiaja sie do szumow mocno... ja szumo nie znalazem oni na 8 zdjeciach... to bylo drugie podejscie pierwsze to wogoole falstart jeszcze nie wiedzialem do konca co to stocki :P masakra... porazka na calej linii...

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ja tak mialem z istockiem... w sumie robie trzecie podejsce z fotami. Tym razem jak sie czegokolwiek czepia to.. to.. to... hyhy nic poprostu nie bede tam wysylal.

BTW pierwszy dzien po zaindexowaniu ostatniej sesji i zarobione lacznie okolo $50usd lacznie na stockach.

Wlasnie do mnie doszlo ze fotolia indexuje jedynie pierwsze 7 slow kluczowych.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Sergi Gratuluje... oby tak dalej...
    Dzięki dzięki!
    Nie wiem co sie dzieje.... dzisiaj kolejne Enhanced License Sale na SS.... powariowali!! Zaczynam już się bać
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Dzięki dzięki!
    Nie wiem co sie dzieje.... dzisiaj kolejne Enhanced License Sale na SS.... powariowali!! Zaczynam już się bać

a ja zaczynam się znowu bać że mi kolejny set fotek zdyskwalifikują :P

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Kurcze, jak to czytam to aż zła na siebie jestem... Wyślę im chyba paszport ze starym nazwiskiem, a jak odbiorę nowy, to będę zabiegała o zmianę nazwiska w moim profilu...

U mnie też niezły miesiąc, ale na SX - do dzisiaj prawie 70 $. Na pozostałych też lepiej niż zwykle, ale jeszcze wyniki mnie nie satysfakcjonują

Strona 21 z 55 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów