Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 93 z 93

Wątek: 350D lepszy od 20D !!!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Czas jakis pozniej zerknalem do specyfikacji technicznej 350D i okazalo sie, ze w prownaniu z moim 300v (uzywam z gripem) to wcale nie jest mikrus. Skoro sobie dobrze radze z 300v to i z ciut wiekszym 350D tez dam sobie rade ;-)
    DLA MNIE 350 nie jest za mały, tylko ma za płytki uchwyt. Dla porównania Fuji S500 czy 5500 jest jeszcze mniejszy ale DLA MNIE wygodniejszy i pewniej leży w ręku, co jest jednak ważne jak przy każdym narzędziu pracy czy to łopata czy karabin. Ale jak już napisano jest to sprawa tak osobista jak wygodne buty, więc jednym pasuje innym nie. Ja po prostu nie chcę mieć aparatu, którego nie lubiał bym trzymać w ręku, chociaż by robił najlepsze zdjęcia na świecie.
    Jest to naprawdę świetny aparat za taką kasę, ale taki "parametr" trzeba wziąć pod uwagę przy zakupie.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

No i wlasnie dlatego Canon ma tez 20D. Wiekszy jest. Mozna isc i kupic.

Nie zapominajcie. Koloru aparatu nie widac na zdjeciach
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszartur
    Ja po prostu nie chcę mieć aparatu, którego nie lubiał bym trzymać w ręku, chociaż by robił najlepsze zdjęcia na świecie.
    jak by dwudziesto kilowe imadlo robilo najlepsze zdjecia na swiecie, to gwarantuje, ze targalbym je wszedzie, nawet jak bym szedl do lazienki umyc zeby

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów