Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 93

Wątek: 350D lepszy od 20D !!!

Coś już napisał Awatar dzuniek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

W tym numerze dołączają foty 350tki w różnych ISO i jak dla mnie to różnicy nie widać. POwiem inaczej - foty na mojej 20-tce wydają się nawet być ostrzejsze niz te prezentowane przez tych Panów ;-)

To wszystko jest bardziej zakręcone niż nie jedna flaszka. A Ci Panowie stają się o kolejne 20% śmieszniejsi niż byli numer temu ;-)

...:: Czysta propaganda - plastik rules ::...
    "Obraz jest to fragment natury widziany przez temperament twórcy"

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Canon na Canon'a? Hmm... ciekawe jaki maja interes smarowac na 20D
    ech... przeciez czytelnicy FVD to nie tacy onanisci jak my, tylko informatycy-pstrykacze, zajarani cyframi. takim latwiej jest sprzedac 350D, bo na 20D kasy wyciagnac nie beda chcieli. a latwiej ich do zakupu przekonac piszac, ze taniej dostana lepsze.

nie widze tu naprawde problemu :-)
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czyli mamy powtórkę z rozrywki, jaką przerabialiśmy już raz przy temacie D70 - zmasowany atak w prasie sprawił, że ten aparat w mniemaniu niektórych pobił 1DMk2
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzuniek
    ...:: Czysta propaganda - plastik rules ::...
    echh... bo Ty sobie kupiles 20D, to dwukrotnie tanszego 350D o zblizonych mozliwosciach trzeba od razu objezdzac? bez przesady...

w te 20% to nie wierze, ale FVD ogolnie niezbyt do mnie przemawia. natomiast prawda jest, ze do plastiku mozna sie przyzwyczaic, a dla wielu osob maly gabaryt tego aparatu jest fantastyczna sprawa. a przy tej cenie to super sprawa
    www albo tez flickr

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    czyli mamy powtórkę z rozrywki, jaką przerabialiśmy już raz przy temacie D70 - zmasowany atak w prasie sprawił, że ten aparat w mniemaniu niektórych pobił 1DMk2
    eee.... z panami w zoltych okularach nie wolno nawiazywac polemiki. cos jak zona/dziewczyna w czasie okresu... trzeba przytakiwac i grzecznie godzic sie na wszystko. bo i tak za grosz racji nie ma
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Okres... Buehehehehe

To o tych informatykach logiczne sie wydaje... Skrzetnie uknute praktyki ludkow marketingow...
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 05-04-2005 o 23:12
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    A przeciez oba body maja defaultowy "parameter 1" (o ile mi sie cos nie pokickalo) taki jak 300D...
    Ne... 350D i 300D maja jako default jakis Parameter 1 (chyba wszystko na +1) , natomiast 10D i 20D jako default maja wszystko na zero.

g.rzad
    Guest

Domyślnie mam 20D i 350D

Trzy tygodnie temu kupiłem 20D...normalnie tato..czysty snobizm, 10D wystarczał mi w zupełności......porobiłem trochę fotek i stwierdziłem o zgrozo ...... mam problemy z kolorami !!!!, pisałem nawet o tym na priv do Viteza, miał sprawdzić, może ma juz jakieś spostrzeżenia !
    W starym 10D tego nie miałem więc zacząłem intensywnie focić...im dłużej to robiłem tym bardziej zauważałem, że mam problem z kolorem i o zgrozo .......z ostrością !!!! ...... tak wiem, być może trafiłem na trefne body.
    Tak mnie to wkurzyło, że kupiłem dla porównania 350D no i ......... problem zniknął, zdjęcia z labu wychodzą bardzo akceptowalne (z mojego 20D są zamglone i za żółto-czerwone).

Nie wnikam jak tam wychodzą wykresy w testach pomiędzy 350 i 20-tką, wiem jedno.... wkurza mnie w 350D wielkość (za mały) i jego plastikowość (zbyt plastikowy , ale jako aparat,.... narzędzie do robienia zdjęć to zdecydowanie 350-tka się broni i mogę ją wszystkim z czystym sercem polecić.
    Na koniec powiem Wam, że aktualnie mam i 20D i 350D i zdecydowanie częściej sięgam po 350D po mimo jego kilku wad.

Pozdrawiam wszystkich
    Grzegorz

sv
    Guest

Domyślnie

350 jest super

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    350 jest super
    A 450 z zasady jeszcze lepszy, bo wszystko co nowsze jest z zasady lepsze od wszystkiego co starsze
    /widzę, że specowie od marketingu mają wielką moc oddziaływania/

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów