Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 93

Wątek: 350D lepszy od 20D !!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Testerzy do d... Co innego... Nawet jak by tam slabszy filtr byl i lepsze algorytmy z wiekszym wyostrzaniem standardowo ustawionym to i tak mi sie nie wydaje zeby od razu wyszlo 20%... Troche to duzo...
    A przeciez oba body maja defaultowy "parameter 1" (o ile mi sie cos nie pokickalo) taki jak 300D... Algorytmy tez raczej takie same... Nawet jesli by zmienili to i nowy firmware do 20'stki powinien byc...
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 05-04-2005 o 22:09
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    A przeciez oba body maja defaultowy "parameter 1" (o ile mi sie cos nie pokickalo) taki jak 300D...
    Ne... 350D i 300D maja jako default jakis Parameter 1 (chyba wszystko na +1) , natomiast 10D i 20D jako default maja wszystko na zero.

Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ne... 350D i 300D maja jako default jakis Parameter 1 (chyba wszystko na +1) , natomiast 10D i 20D jako default maja wszystko na zero.
    Czyli jednak mi sie pokickalo
    Ale nie wazne... Fakt taki ze to to nowe male malenkie... oj malenkie... Oj... i z gripem bedzie ciezko... oj ciezko...
    ...

Coś już napisał Awatar dzuniek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

W tym numerze dołączają foty 350tki w różnych ISO i jak dla mnie to różnicy nie widać. POwiem inaczej - foty na mojej 20-tce wydają się nawet być ostrzejsze niz te prezentowane przez tych Panów ;-)

To wszystko jest bardziej zakręcone niż nie jedna flaszka. A Ci Panowie stają się o kolejne 20% śmieszniejsi niż byli numer temu ;-)

...:: Czysta propaganda - plastik rules ::...
    "Obraz jest to fragment natury widziany przez temperament twórcy"

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzuniek
    ...:: Czysta propaganda - plastik rules ::...
    echh... bo Ty sobie kupiles 20D, to dwukrotnie tanszego 350D o zblizonych mozliwosciach trzeba od razu objezdzac? bez przesady...

w te 20% to nie wierze, ale FVD ogolnie niezbyt do mnie przemawia. natomiast prawda jest, ze do plastiku mozna sie przyzwyczaic, a dla wielu osob maly gabaryt tego aparatu jest fantastyczna sprawa. a przy tej cenie to super sprawa
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czyli mamy powtórkę z rozrywki, jaką przerabialiśmy już raz przy temacie D70 - zmasowany atak w prasie sprawił, że ten aparat w mniemaniu niektórych pobił 1DMk2
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    czyli mamy powtórkę z rozrywki, jaką przerabialiśmy już raz przy temacie D70 - zmasowany atak w prasie sprawił, że ten aparat w mniemaniu niektórych pobił 1DMk2
    eee.... z panami w zoltych okularach nie wolno nawiazywac polemiki. cos jak zona/dziewczyna w czasie okresu... trzeba przytakiwac i grzecznie godzic sie na wszystko. bo i tak za grosz racji nie ma
    www albo tez flickr

g.rzad
    Guest

Domyślnie mam 20D i 350D

Trzy tygodnie temu kupiłem 20D...normalnie tato..czysty snobizm, 10D wystarczał mi w zupełności......porobiłem trochę fotek i stwierdziłem o zgrozo ...... mam problemy z kolorami !!!!, pisałem nawet o tym na priv do Viteza, miał sprawdzić, może ma juz jakieś spostrzeżenia !
    W starym 10D tego nie miałem więc zacząłem intensywnie focić...im dłużej to robiłem tym bardziej zauważałem, że mam problem z kolorem i o zgrozo .......z ostrością !!!! ...... tak wiem, być może trafiłem na trefne body.
    Tak mnie to wkurzyło, że kupiłem dla porównania 350D no i ......... problem zniknął, zdjęcia z labu wychodzą bardzo akceptowalne (z mojego 20D są zamglone i za żółto-czerwone).

Nie wnikam jak tam wychodzą wykresy w testach pomiędzy 350 i 20-tką, wiem jedno.... wkurza mnie w 350D wielkość (za mały) i jego plastikowość (zbyt plastikowy , ale jako aparat,.... narzędzie do robienia zdjęć to zdecydowanie 350-tka się broni i mogę ją wszystkim z czystym sercem polecić.
    Na koniec powiem Wam, że aktualnie mam i 20D i 350D i zdecydowanie częściej sięgam po 350D po mimo jego kilku wad.

Pozdrawiam wszystkich
    Grzegorz

Miasto
    USA

Domyślnie

Okres... Buehehehehe

To o tych informatykach logiczne sie wydaje... Skrzetnie uknute praktyki ludkow marketingow...
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 05-04-2005 o 23:12
    ...

sv
    Guest

Domyślnie

350 jest super

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów