Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: aPPLe vs. Pc + eizo

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    może miał przyciemnione :P ;-)
    wiesz co moze faktycznie mial przyciemnione haha ale takie lustro mial na ekranie ze moglbym sie smialo ogolic kup tego Maca Zielony to moze kiedys wpadne i zobacze :P no i moja rada popatrz na monitory Eizo, moze lepiejz kupic dwa cale mniejsze cudo ale wlasnie tej firmy...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    glossy czy mat to dosc problematyczne jak chcesz sprzedac cos z ekranu monitora to bierz glossy bo na nim wszystko wyglada lepiej, ale na matowym sie lepiej pracuje
    Na matowym się lepiej pracuje ze względu na mniejsze 'odbicia' czy chodzi o to, że są lepiej konfigurowalne w sensie kalibracji???

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    kup tego Maca Zielony to moze kiedys wpadne i zobacze :P no i moja rada popatrz na monitory Eizo, moze lepiejz kupic dwa cale mniejsze cudo ale wlasnie tej firmy...
    Teraz będziesz miał trochę dalej ;-)
    Co do EIZO to kompletnie się nie znam, ale właśnie coś mi chodziło po głowie, że w cenie tego Apple 23" będzie bardzo dobre (może nawet lepsze parametrami od Apple) EIZO tyle, że 21 cali lub mniej. Być może się mylę, bo nie mam rozeznania więc nie strzelać jakby co

Uprawnienia umieszczania postów