Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Dylematy przy zakupie.

Domyślnie

Wobec powyzszych wypowiedzi mam pytanie, czy podczas uzytkowania 350d a 400d widac wyrazna roznice ? Sam przymierzam sie lada moment do zakupu 400d, ale czytajac recenzje i opinie (takze te na forum) zastanawiam sie czy nie zrobic tego "kroku wstecz" i jako korpus nabyc 350d a te finansowa roznice przeznaczyc juz na zakup lepszego szkla w momencie kiedy bede go potrzebowal. Zaznaczam, ze jestem amatorem, ale chcialbym wiedziec jak doswiadczonym uzytkownikom pracowalo/pracuje sie z tymi dwoma modelami.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xkashix Zobacz posta
    Wobec powyzszych wypowiedzi mam pytanie, czy podczas uzytkowania 350d a 400d widac wyrazna roznice ? Sam przymierzam sie lada moment do zakupu 400d, ale czytajac recenzje i opinie (takze te na forum) zastanawiam sie czy nie zrobic tego "kroku wstecz" i jako korpus nabyc 350d a te finansowa roznice przeznaczyc juz na zakup lepszego szkla w momencie kiedy bede go potrzebowal. Zaznaczam, ze jestem amatorem, ale chcialbym wiedziec jak doswiadczonym uzytkownikom pracowalo/pracuje sie z tymi dwoma modelami.
    Hmm, ostatnio bawilem sie 350D kolegi i jedna rzecz, ktora mi naprawde przeszkadzala to maly wyswietlacz Reszte trudno mi bylo ocenic
    http://canon-board.info/showthread.p...ight=350D+400D
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pakto Zobacz posta
    Dzieki za tak szybka odpowiedz ale podstawowe pytanie - czy kitowym osiagne przynajmniej taka jakosc zdjec jak te wyzej? Przy czym bedzie lepszy a przy czym wysiadzie? Body 400d czy cos jeszcze innego?
    'kit jest słaby' - to stwierdzenie powstało tylko dlatego, że szkło było porównywane przez profesjonalistów z całą resztą obiektywów do lustrzanek - ciężko aby wypadł on jakoś przyzwoicie w porówaniu z obiektywami dużo droższymi. Moim skromnym zdaniem z kitem będziesz w stanie osiągnąć dużo lepsze rezultaty od kompaktów. Kupuj 400d z kitem, jak nie będziesz zadowolony to w lustrzance masz tą swobodę że możesz zmienić obiektyw.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów