Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: 50 1.8 II tylko do portretów?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dajmos Zobacz posta
    Wiem o tym mistrzu.
    Nie jestem mistrzem w niczym jeszcze, a w fotografii to już na pewno
    ale się staram

Cytat Zamieszczone przez Dajmos Zobacz posta
    Chodziło mi tylko o to, że da się zrobić przyzwoite (jeśli chodzi o ostrość) zdjęcie tym obiektywem na przysłonie 1,8.
    Tylko rzeczywiście odległość od ostrzonego obiektu musi być wtedy nienajwiększa.
    Ale poproszę o rozjaśnienie tego powyżej fragmentu bo szczerze mówiąc nie wiem co miałeś na myśli..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Eee Dajmos.... Kwestia egzemplarza Wymieniłem obiektyw i teraz to istna żyleta Nic tylko focić w każdych warunkach. Blisko, daleko, ciemno, jasno - wszystko wychodzi super mega wyczes Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony i miło zaskoczony po zmianie Ten obiektyw naprawdę wiele potrafi i to za tak śmieszne pieniądze, ale trzeba uważać, bo trafiają się buble.

Dajmos
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ale poproszę o rozjaśnienie tego powyżej fragmentu bo szczerze mówiąc nie wiem co miałeś na myśli..
    Miałem na myśli to, że im dalej stoi obiekt fotografowany, tym więcej nietrafionych zdjęć "udaje" mi się zrobić tym obiektywem na przysłonie 1,8.
    Ale dajmy sobie już z tym spokój, i tak pewnie wyjdzie na to, że głupoty gadam.

Ważne, że Bodzius jest zadowolony

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów