Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Siakies paski za zdjeciu.Co jest przyczyna?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szkocja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    (...) Jesli zero odpowiedzi/odmowa oddania pieniedzy to napisz prosze do allegro (...) Gwarantuje ze sprawe zalatwia, moze nie od reki ale w akceptowalnym terminie.
    A ja gwarantuje ze nie zrobia dokladnie nic. Sam jestem w trakcie podobnej sprawy, ktoras juz rozprawa sadowa odbedzie sie za jakis czas. Jedyne co allegro robi w tej sprawie to obiecuje ze dostarczy policji wszelkie dane kontrahenta. A policja i potem prokuratura mimo oczywistej sprawy nie doszukuja sie niczego zlego, trzeba sie odwolywac od decyzji itd. Tak naprawde nie dalem sobie spokoju z tym tylko po to by sie przekonac czy polski wymiar sprawiedliwosci na poziomie spraw przecietnego Kowalskiego jakos dziala czy nie.
    Moja galeria na CB
    30D + 40D + Tamron 17-50mm 2.8 + Canon 100mm 2.0 + Canon 50mm 1.4 + Canon 70-200mm 2.8 + 430EX + drobiazgi

Stanwok
    Guest

Domyślnie

No to maly update co do mojej sprawy.Koles nie odpowiedzial na moje maile.Ani widu ani slychu.Nawet od paru ladnych dni nic koles nie sprzedaje...Moze trefny towar mu sie juz skonczyl..Jeszcze troche poczekam z poinformowaniem Ebay'a/u. O dalszych postepowaniach nie omieszkam poinformowac forumowiczow

Coś już napisał

Domyślnie

Sproboj zglosic firmie SANDISK ze taka i taka osoba sprzedaje podrobki w duzych ilosciach niech oni to sprawdza. Najczesciej takie firmy sie tym interesuja wiec jesli ty nie odzyskasz kasy to ktos juz 2 raz u niego nie kupi.
    Pozdrawiam Robootb
    O to moj nowy sprzecik ...
    Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi

Uprawnienia umieszczania postów