Spróbuj zmienić kartę CF na inną... Jeżeli nie pomoże - body do serwisu
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
mnie też się coś takiego zdarza, błąd karty...
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Mam cicha nadzieje ze to blad karty.Na 3000 zdjec takich z "efektem" jest moze ze 20
najprawdopodobnie to karta...Fotki na podgladzie w puszce masz takie same, czy dopiero po przekopiowaniu do kompa tak sie dzieje?
5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog
ja mialem cos takiego,jak zgrywalem zdjecia kablem z aparatu bezposrednio do kompa. teraz zgrywam czytnikiem i nie ma takich rzeczy. jakis problem z transferem jak przypuszczam.
Dziwne jest to ze czasem tego w podgladzie nie ma a pojawia sie po zgraniu na lapcioka(czytkink kart CF), a czasami wrecz odwrotnie jest na podgladzie na kompie juz nie ma....Dziwne jak cholera.Swoja droga karte kupilem okazyjnie mniej wiecej 60% wartosci rynkowej(ebay) ale nowka sztuka w pudelku,nieotwierana itp.
Radzę w takim razie przejrzeć wątki o podróbkach Sandisków. Może to wyjaśni sprawę.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Zalatw druga karte od kogos....popstrykaj troche i ocen czy problem sie pojawia. Jak tak to puszke na zytnia, jak nie...to zakup nowej karty zostaje.
5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog