Spróbuj zmienić kartę CF na inną... Jeżeli nie pomoże - body do serwisu
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
mnie też się coś takiego zdarza, błąd karty...
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Mam cicha nadzieje ze to blad karty.Na 3000 zdjec takich z "efektem" jest moze ze 20
najprawdopodobnie to karta...Fotki na podgladzie w puszce masz takie same, czy dopiero po przekopiowaniu do kompa tak sie dzieje?
5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog
Dziwne jest to ze czasem tego w podgladzie nie ma a pojawia sie po zgraniu na lapcioka(czytkink kart CF), a czasami wrecz odwrotnie jest na podgladzie na kompie juz nie ma....Dziwne jak cholera.Swoja droga karte kupilem okazyjnie mniej wiecej 60% wartosci rynkowej(ebay) ale nowka sztuka w pudelku,nieotwierana itp.
No to poszperalem troszke w necie i okazuje sie ze ta moja karta to podroba...Coz czlowiek cale zycie sie uczy...Narazie nie wiem jak sie sprawa skonczy pierwszy mail poszedl do sprzedawcy.Zobaczymy kiedy(czy) odpowie na moja wiadomosc... Uprzedzam przed zakupem badziewia od typa o slodko brzmiacej nazwie forgetmenot719 .Chyba go nie zapomne.....Pozdrawiam Stanwok...
Nie żebym kogoś bronił, ale czy pomyślałeś o tym, że Sprzedawca przecież nie jest alfa i omega - skoro Ty nie wiedziałes, że istnieją podróby, to on też mógł nie wiedzieć i po prostu znalazł te fałszywki tanio gdzieś w hurcie, ucieszył sie z okazji, sprzedawał taniej i teraz podobnie jak Ty wtopił na tej "okazji".
Zanim kogoś zmieszasz z błotem poczekaj jaka będzie jego reakcja na twój mail, a na razie to jedyny wniosek (zarówno dla Cibie jak i dla tego sprzedawcy) jest taki, że pewne towary mają swoją wartość, ponizej której "okazja" powinna wzbudzić podejrzenia co do oryginalności towaru lub źrodła jego pochodzenia.
ja mialem cos takiego,jak zgrywalem zdjecia kablem z aparatu bezposrednio do kompa. teraz zgrywam czytnikiem i nie ma takich rzeczy. jakis problem z transferem jak przypuszczam.