Zobacz wyniki ankiety: czy skalibrowali Ci BF/FF na Żytniej?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: czy skalibrowali Ci BF/FF na Żytniej? [Ankieta]

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    mam podobna historie! wyslalem tydzien temu, dzisiaj odebralem z nastawieniem ze bedzie porazka a tutaj zaskoczenie widac poprawe! zrobilem na szybko roznego rodzaju testy ustawiajac na blacie co popadnie i oczom nie wierzylem... tak de facto nadal nie wierze ze usuneli mi tego paskudnego BF na szerokim! sprawdzalem juz czy nie popsuli tele ale tam wszystko ostrzy w punkt jak przed wysylka... powiem szczerze ze nadal nie dowierzam i jutro przy swietle dziennym z rana o 7 porobie testy na balkonie nie oddaje jeszcze glosa w ankiecie az nie przeprowadze trzeciego ostatecznego testa pod nadzorem obserwatorow z UE ;-)

co do mojej wysylki to powiem ze napisalem im ladny list zaznaczajac wytluszczona czcionka co maja zrobic a co nie popsuc pomogly mi Wasze wypowiedzi z forum za co dziekuje!
    no i jak jest ?

----
    Właśnie dostałem 20D, 85 1.8 , 17-40 f/4L z serwisu. Ja już oddałem głos :cool: opcja nr.1 . Jeszcze niemogę dojść do siebie ,także do końca nie będę obiektywny. Szczerze mówiąc też nie wierzyłem, że się coś poprawi, myslałem ze mi przekręcą w drugą stronę albo obiektywy ktrórych nie dałem (tamron) przestaną ostrzyć a tu shocking :-? ... Strzelam od 15 minut moją 85 ustawioną na 1.8 po rodzince i przedmiotach w trudnych warunkach oświetleniowych a tu żyletka za każdym razem!! Wcześniej na pełnej dziurze jak ustawiłem na oko komuś to ustrosc wypadała na uchu. (Już wtedy zaczołem wierzyć, że nie umiem naciskać ) Podpinam 17-40, żyletka ! Podpinam tamrona 28-75 którego nawet nie tkneli- żyletka na 2.8 we wszystkich zakresach.
    Ok, ide po flache
    Ostatnio edytowane przez MateuszZ. ; 07-11-2007 o 19:31

Uprawnienia umieszczania postów