Zobacz wyniki ankiety: czy skalibrowali Ci BF/FF na Żytniej?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: czy skalibrowali Ci BF/FF na Żytniej? [Ankieta]

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Exclamation czy skalibrowali Ci BF/FF na Żytniej? [Ankieta]

Jak w temacie... ??:

Proszę zaznaczyć odpowiednią pozycję, i ewentualnie opisać swój przypadek, co kalibrował, ile wydał.:rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez MateuszZ. ; 23-09-2007 o 15:44

Domyślnie

ja nie mam gwary z żytniej i jestem z tego bardzo zadowolony... wyczyscili mi matryce, wymienili zakurzoną matówkę i skalibrowali af w body i to wszystko idealnie za darmoche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Jak w temacie... ??:

Proszę zaznaczyć odpowiednią pozycję, i ewentualnie opisać swój przypadek, co kalibrował, ile wydał.:rolleyes:
    dodaj opcje - jestem po pierwszym podejściu - dalej jest do d***
    wtedy zagłosuję
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    dodaj opcje - jestem po pierwszym podejściu - dalej jest do d***
    wtedy zagłosuję
    to zagłosuj jak Ci naprawią za X podejściem. No i pochwal się ile razy musiałeś go przesyłać, i jakich argumentów/metody użyłeś, że w końcu zrobili Ci to jak należy.

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Mi skalibrowali C50/1,8 za 50 zł, oraz sprawdzili AF w 20D- nie potrzebował ingerencji - w ramach gwarancji. Jestem zadowolony, powodem całego tego zamieszania z kalibracją był Tamron 17-50, w końcu Cichy mi go wymienił i wszystko gra. No prawie wszystko, czasami z Tamim nie gra.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

ja w ankiecie oddam głos już niebawem... (jutro wysyłam kapcia do kalibracji)

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wysłałem 35/2 po zgnieceniu w transporcie, z przełącznikiem ustawionym na AF (Niektórzy sprzedawcy z allegro to "trocinowcy"). Całość usługi (naprawa pękniętego pierścienia + kalibracja) kosztował 160 zł + wysyłka.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dodaj opcję z wpisaniem liczby kalibracji, bo ja wysłałem 2 razy i za pierwszym poprawili niewiele BF ale poprawili, a za drugim pojechali chłopcy (bo pewnie od szewca oderwani ) i FF mam jak sku...n i wysłać nie mogę bo mają 14 dni na gawrancji a imprezy co tydzień i przymykam i przymykam lub kombinuje jak krowa na granicy, szlag mnie już trafia

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    dodaj opcję z wpisaniem liczby kalibracji, bo ja wysłałem 2 razy i za pierwszym poprawili niewiele BF ale poprawili, a za drugim pojechali chłopcy (bo pewnie od szewca oderwani ) i FF mam jak sku...n i wysłać nie mogę bo mają 14 dni na gawrancji a imprezy co tydzień i przymykam i przymykam lub kombinuje jak krowa na granicy, szlag mnie już trafia

Masakra!
    Ale to tylko na puszce masz FF?? Co powiedzieli podczas rozmowy tel z Tobą?

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Co powiedzieli podczas rozmowy tel z Tobą?
    "Proszę przysłać" - tylko to potrafią telefonicznie powiedzieć. Równie dobrze mogliby się nagrać wiadomość na telefon i rozłączyć po 10 sekundach.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów