Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: aparat na film w pelni manualny

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie aparat na film w pelni manualny

dobry koledzy i kolezanki musze kupic aparat na film w pelni manualny dobrej klasy z obiektywem 50 mm i przyslona f1.2-f2.0 najlepiej to na wczoraj mozemacie jakies zufane stronki gdzie mozna go nabyc lub moze ktos z was ma na zbyciu takie cacko to by bylo zajefajniscie mowie wam dziex z gory

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skąd jesteś? W W-wie to najlepiej jutro pójść na giełdę. W innych miastach też są zapewne giełdy. Poza tym popatrz na Allegro. Co rozumiesz przez "aparat dobrej klasy" i ile chcesz na niego wydać?
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie

za bardzo to nie mam jak isc na gielde bo mieszkam w irlandii a tu jest strasznie drogo ile wydac nawet i do 1500 dal bym rade

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ale co jeszcze znaczy dobry? Dobry to np. EOS3 albo może któraś jedynka?
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-09-2007 o 20:10
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale co jeszcze znaczy dobry? Dobry to np. EOS3 albo może któraś jedynka?
    Miało być "full manual", a nie "z opcją full manual". Ja to rozumiem jako coś w rodzaju Praktica MTL 5B (mam na zbyciu jakby co) tudzież Ollympus OM, Canon z bagnetem FL i inne takie (ba, nawet Zenit się łapie ;-) )
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Uprawnienia umieszczania postów