Zgłoszenie poszło 2 stycznia, od tego czasu cisza, zero maili, zero kontaktu aż tu dziś na konto wpadło równo 270PLN, super (bank BPH SA)
Pozdro dla wszystkich
Zgłoszenie poszło 2 stycznia, od tego czasu cisza, zero maili, zero kontaktu aż tu dziś na konto wpadło równo 270PLN, super (bank BPH SA)
Pozdro dla wszystkich
Canon robił chyba jakieś masowe przelewykilku znajomych też dzisiaj odnotowało wpływ
![]()
czy ktoś z Was kupował w poprzednim cash backu 24-105? . chodzi dokładnie o wersję sprzedawaną jako kit z 5d czy ktoś z Was wysyłał kod kreskowy z worka a nie pudełka? Czy dostaliście zwrot???
Ja dostałem dzisiaj (22.02), 270zł, czyli bez żadnych potrąceń, a wysłałem 2 stycznia. Bądźcie cierpliwi.:-o
wyslalem do canona list na poczatku stycznia. ok 20 lutego dostalem przelew ze zwrotem bez potracen (mbank)-40d z 17-85 , +zwrot za matowkę 30zl
pozdrawiam
Hip Hip Hura !!!!!!!
Ja już trochę zaczynałem tracić nadzieje i powoli przymierzałem się do płaczu i zgrzytania zębami, myślałem że o mnie zapomnieli albo że ja coś pochrzaniłem bo już ponad dwa miechy czekania.....a jak by mi tej kasy nie dali to moje plany foto-zakupowe wzięły by w łeb i miał bym o jeden obiektyw mniej.
Na szczęście tak jak Siteko-wi - 22.02 przyszedł przelew na 1310 zł i nic nie potrącili
Jestem Happy, nowy Cashback sie zbliża, 35/1.4L, 85/1.8, 40D - coraz bliżej
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez albercikk ; 26-02-2008 o 13:48
C - lustra, szkła i błysk
Ja wysłałem 16.01.2008 do dzisiaj nic![]()
Ale z tego co piszecie można wnioskować że nie ma wyjścia trzeba czekać i tyle.
Cierpliwość to wielka cnota.
Ja zwrot kasy dostałem po 2,5 miesiącach (niestety nie podałem poprawnego IBAN-u dlatego musiałem wysłać jeszcze raz poprawne dane) - ale przedwczoraj dostałem pieniądze na konto.
Ja jeden cashback dostalem 26 lutego (wyslany 4 lutego), a na drugi (wyslany 8 lutego) czekam.
Zgloszenie wyslane 1.02.2008, kasa na koncie byla 27.02.2008 .