Strona 54 z 63 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie

Trochę to trwa, ale dochodzi Warto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie

Trochę to trwa, ale dochodzi Warto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.
    A dostałeś przy rejestracji ten numerek zaczynający się na Axxxxxxxxx ? Bo ja mam mój "submission number", ale jest w zupełnie innej formie niż ten, który wymagają na stronie do sprawdzania. Btw wysłałem dopiero 11.01.2008 także pewnie jeszcze poczekam

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    A dostałeś przy rejestracji ten numerek zaczynający się na Axxxxxxxxx ? Bo ja mam mój "submission number", ale jest w zupełnie innej formie niż ten, który wymagają na stronie do sprawdzania. Btw wysłałem dopiero 11.01.2008 także pewnie jeszcze poczekam
    Numer dostaniesz w mailu od Canona - po ok 2-3 tygodniach od wysłania.
    Operacja trwa trochę ponad miesiąc.
    Czekaj i nie martw się

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pattom Zobacz posta
    fax ? co napisałeś? jaki numer?
    ano najsampierw to zadzwoniłem do canona jaiś nr. 0 800 pani mi dała nr. do info cash back a tam mi pani podała nr. fax do irlandii i wysłałem kopie zgłoszenia,kopie faktury i kodów kreskowych (jak masz zrobiony skan ja nie miałem) no a potem to już dostałem maila i czekałem i czekałem powodzenia:wink:

Coś już napisał Awatar pattom
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Właśnie zadzwoniłem na 00 800 . . ... i miła Pani poinformowała mnie, że moje zgłoszenie jest w trakcie realizacji , przeprosiła, że trwa to tak długo ale mają bardzo dużo zgłoszeń

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez pattom ; 31-01-2008 o 14:41
    pattom

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Numer dostaniesz w mailu od Canona - po ok 2-3 tygodniach od wysłania.
    Operacja trwa trochę ponad miesiąc.
    Czekaj i nie martw się
    Nic się nie martwię - to już mój trzeci cashback, więc wiem że może to trochę potrwać. Dzięki za info :smile:

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie tez czekam;-(

Juz sie troche martwilem, na 0800 nie idzie sie dodzwonic, a na maila nikt nie odpowiada, mimo ze pisza, ze robia to w 48 godzin. Ja wyslalem 2 stycznia i nic, nawet nie dostalem potwierdzenia, ze do nich dotarlo, ale widze, ze nie jestem odosobniony, wiec tylko musze czekac. Jak nie bedzie odzewu za jakies 2 tygodnie to bede interweniowal.

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie

Wlasnie dostalem maila, ze 4 lutego przyjeli moje zgloszenie (wysłalłem 2 stycznia) i teraz mam czekac 20 dni. Teraz to juz z górki;-))

pwjot
    Guest

Domyślnie

Wysłałem zgłoszenie (kody paskowe, wydruk, paragon) jeszcze przed Bożym Narodzeniem. Nie mogąc się doczekać wysłałem zgłoszenie ze strony
    http://www.submissionstatus.com/contactus.aspx
    i okazało się, że zgłoszenie dotarło dopiero dzisiaj. Sądzę, że kłamią i gdybym się nie przypomniał odwlekaliby wypłatę, aż minąłby termin.
    Wysyłajcie więc zapytania przez podany wyżej adres, wtedy dostaniecie numer rejestracji i pewnie dopiero wtedy Wasza sprawa ruszy z miejsca.
    Pozdrawiam i życzę wielu cashbacków

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja swój drugi zwrot wysyłałem 09.01 (polecony + priorytet) a dzisiaj tj. 4.02 dostałem maila z informacją że dostali moje zgłoszenie 04.02 (sic!) i wciągu 20 dni maja przesłać kasę.
    jakieś D + sporo zapału

Strona 54 z 63 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów