Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie
Trochę to trwa, ale dochodziWarto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.
Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie
Trochę to trwa, ale dochodziWarto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.
ano najsampierw to zadzwoniłem do canona jaiś nr. 0 800 pani mi dała nr. do info cash back a tam mi pani podała nr. fax do irlandii i wysłałem kopie zgłoszenia,kopie faktury i kodów kreskowych (jak masz zrobiony skan ja nie miałem) no a potem to już dostałem maila i czekałem i czekałem powodzenia:wink:
Właśnie zadzwoniłem na 00 800 . . ... i miła Pani poinformowała mnie, że moje zgłoszenie jest w trakcie realizacji, przeprosiła, że trwa to tak długo ale mają bardzo dużo zgłoszeń
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez pattom ; 31-01-2008 o 14:41
pattom
Juz sie troche martwilem, na 0800 nie idzie sie dodzwonic, a na maila nikt nie odpowiada, mimo ze pisza, ze robia to w 48 godzin. Ja wyslalem 2 stycznia i nic, nawet nie dostalem potwierdzenia, ze do nich dotarlo, ale widze, ze nie jestem odosobniony, wiec tylko musze czekac. Jak nie bedzie odzewu za jakies 2 tygodnie to bede interweniowal.
Wlasnie dostalem maila, ze 4 lutego przyjeli moje zgloszenie (wysłalłem 2 stycznia) i teraz mam czekac 20 dni. Teraz to juz z górki;-))
Wysłałem zgłoszenie (kody paskowe, wydruk, paragon) jeszcze przed Bożym Narodzeniem. Nie mogąc się doczekać wysłałem zgłoszenie ze strony
http://www.submissionstatus.com/contactus.aspx
i okazało się, że zgłoszenie dotarło dopiero dzisiaj. Sądzę, że kłamią i gdybym się nie przypomniał odwlekaliby wypłatę, aż minąłby termin.
Wysyłajcie więc zapytania przez podany wyżej adres, wtedy dostaniecie numer rejestracji i pewnie dopiero wtedy Wasza sprawa ruszy z miejsca.
Pozdrawiam i życzę wielu cashbacków![]()
Ja swój drugi zwrot wysyłałem 09.01 (polecony + priorytet) a dzisiaj tj. 4.02 dostałem maila z informacją że dostali moje zgłoszenie 04.02 (sic!) i wciągu 20 dni maja przesłać kasę.
jakieś D + sporo zapału