...sam mialem spore wątpliwości w momencie wysyłania papierów z uwagi na sprzeczne wypowiedzi na forum, pozwolę sobie opisać co zrobiłem i co z tego wynikło, a zatem:

• 10/12/2007 wysyłka formularza zgłoszeniowego + ksero rachunków + kody z pudełek po 40d i 17-55/2.8 - EANy tylko!!! - bez żadnych numerów seryjnych. Numery seryjne wpisane zostały li tylko i wyłącznie w formularzu. Nie ma potrzeby wycinać z pudełka wszystkiego co choć odrobinę przypomina jakikolwiek kod! Wszytsko wysłane zwykłym priorytetem (pracownik poczty polskiej powiedział mi kiedyś, że list polecony z PL na zachód Europy będzie szedł dłużej od zwykłego). ..aha i miałem 40d z pudełka po kicie 17-85IS - wycięty został duży kod EAN na nalepce, pod spodem był jeszcze jakiś kod.

• 18/12/2007 e-mail potwierdzający dotarcie papierów, wraz z informacją że za ok. 20 dni będę bogaty

• 10/01/2008 dostaję przelew w pełnej wysokości bez żadnych potrąceń (bank: PKOBP)

Zatem od chwili wysłania do otrzymania kasy upłynął dokładnie miesiąc - biorąc pod uwagę okres świąteczno noworoczny to nie jest źle.

..mam nadzieję, że następcom to małe podsumowanie ułatwi życie przy okazji kończącej się promocji jak i - w co zapewne wierzy wielu czytelników tego forum - następnych cash-backów

pzdr.