Strona 45 z 63 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek1906 Zobacz posta
    a tak jeszcze lekko offtopic ciekawy jestem kiedy odpalą kolejny cashback...
    czeka mnie niebawem zakup 40d i 24-105. canon przyzwyczaił już do promocji więc pewnie będzie więcej takich jak ja którzy poczekają na następną okazję
    Już widzę narzekania niektórych na canona jak kolejnego zwrotu nie będzie
    wtedy dopiero będzie to złodziejska firma
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

nie zapeszam dwa razy wysłałem i dwa razy dostałem zwrot...
    raz po 2 miesiącach i raz po 3,5 tygodnia
    swoją drogą: ostatnio krążąc po krakowie i rozglądając się za dobrą cena 40D połączoną z jakimiś "dogodnymi ratami" ... odwiedziłem nowe MM w Solvaju i stare MM w M1, SATURNA , FotoJokera.. i trzeba przyznać że wybór w Canonie jest żaden, dosłownie śladowe ilości (luster oczywiście) ;nie będę cytował sprzedawców z tych punktów bo nie wypada...; wygląda na to że centrala przycięła im kaskę na współprace w sieciach - pewnie wychodzą z założenia że jak ktoś będzie chciał kupić to gdzieś znajdzie nie idzie się przecież do hipermarketu na zakupy kupując po drodze lustro za 2-4tysie

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

ja również wysłałem poleconym podczas poprzedniej promocji i kase miałem na koncie 6 tygodni po wysłaniu listu...

no a teraz to już sam nie wiem jak lepiej...
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadaman Zobacz posta
    Mam takie pytanko - mimo że pewnie odpowiedź gdzieś jest - ale zmęczenie noworoczne :-) dało się we znaki i mimo chęci nie potrafię znaleźć informacji do kiedy najpóźniej należy lub należało wysłać druki cashback.
    Dzięki i pozdrawiam leniwie:-P
    http://canon2007promotions.onlinereb...po&view=promos

Wybierz odpowiednią promocję i wejdź na FAQ/Częste pytania. Tam znajdziesz odpowiedź
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruiner Zobacz posta
    Wiesz, tak naprawde ta 'rejestrowalnosc' przez PP jest bardzo iluzoryczna, sprowadza sie w zasadzie na kawaleczku papieru z pieczatka. Poza granicami kraju to tym bardziej szwankuje. JEsli przesylke zagubia, masz mozliwosc ubiegania sie o zwrot kosztow do calych 110 PLN. Owszem, niby to cos, ale CashBacku za 400 PLN to ci nie zrekompensuje.
    Ale w razie zagubienia przesyłki wolisz zwrot 110 zł (gdy nadasz poleconą) czy 0 zł (gdy nadasz zwykłym listem) ?
    Zawsze lepsza taka rekompensata niż żadna.
    A że dłużej będzie szło bo tam jakieś PO Boxy - nie mój problem. Ma dotrzeć a nie się zgubić bez żadnej gwarancji reklamacji.
    Co do karteczki - masz na niej nr nadania i dane przesyłki znajdują się w systemie pocztowym... więc to wcale nie taka iluzja. Przy mnie wiele razy szukali różnych przesyłek, w tym i dla mnie, czy to paczki, czy to pobraniowej czy poleconej - i mogli namierzyć gdzie utknęła, na tej samej zasadzie rozpatrywane są reklamacje.

Taka jest główna różnica między nadaniem przesyłki rejestrowanej a zwykłej. A jeśli do środka wsadzasz dokumenty warte więcej niż możesz standardowego odszkodowania dostać (max 50 krotność kosztów nadania a nie 110zł - to tak przy okazji) to nadaj przesyłkę z zadeklarowaną wartością.
    Raz jeden sprzedający mi na Allegro naciął się gdy nadał zwykła przesyłkę i Poczta ją zgubiła - na swój koszt wysłał po raz drugi. Ja się na jego błędzie nauczyłem nadawać albo rejestrowane (polecone) albo wartościowe i dwa razy mi się to już opłaciło (zwroty z reklamacji).
    Ale niestety... ludzie maja ciągle tą tendencję "wysłać byle najtaniej. byle szybciej" a później lament bo przesyłka nie dotarła a Poczta zgubiła nie uznaje reklamacji...
    I skąd się wzięło to powiedzenie "mądry Polak po szkodzie" ?

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Sorki za tak głupie i w sumie proste pytanie przynajmniej to pierwsze
    1.Do kiedy musi dojść list do Irlandii aby dostać cashback?
    2.Czy warto się zabijać za cashback'iem(czyt. paragonem z 2007), czy przeczekać, bo i tak ceny po promocji będną na poziomie nominał - cashback?
    Jakie jest Wasze zdanie?
    Canon Eos 5D Mark III/Canon 40D plus dwa szkła o których nie warto wspominać....

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Okey pytanie 1 odp. do 15.02 a na drugie jednak poproszę o parę słów.
    Canon Eos 5D Mark III/Canon 40D plus dwa szkła o których nie warto wspominać....

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek1906 Zobacz posta
    nie zapeszam dwa razy wysłałem i dwa razy dostałem zwrot...
    raz po 2 miesiącach i raz po 3,5 tygodnia
    swoją drogą: ostatnio krążąc po krakowie i rozglądając się za dobrą cena 40D połączoną z jakimiś "dogodnymi ratami" ... odwiedziłem nowe MM w Solvaju i stare MM w M1, SATURNA , FotoJokera.. i trzeba przyznać że wybór w Canonie jest żaden, [...]
    Tomek - zajrzyj do RTV-EURO-AGD - miesiąc temu brałem u nich 40D na raty 0% (30 rat). Cena wprawdzie wyższa o jakieś 200-300 zł niż na Allegro, ale raty naprawdę 0%. Ja dałem sobie wcisnąć przedłużoną gwarancję na 2 lata, ale i tak cena (rata) mnie zadowala. A i na Casch back się załapałem

Pozdrawiam
    Woyd

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Dostaliście ostatnio jakieś maile w sprawie zwrotu? Ja wysłałem priorytet polecony 17.12.2007r i cisza....zero odpowiedzi
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

czy ważna jest miejscowość w rubryce bank city czy kasa trafi po nr konta.
    Napisałem że bank city to Łódź a oddział jest w Zgierzu(miejscowość pod Łodzią???
    Proszę o szybką odpowiedź!!!!
    Ostatnio edytowane przez Tomky ; 07-01-2008 o 22:23

Strona 45 z 63 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów