Strona 36 z 63 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Na lampie jest gdzies ten kod?
    na lampie mam tylko 6-cio cyfrowy nr. seryjny symbol "N118" (cokolwiek on oznacza) ;-) .. w przypadku body, te kody byly takie same, przy lampie juz nie..

kupowalem w rimex'ie wiec raczej u pewnego dostawcy i dlatego odrzucam podejrzenia o "wymianie pudełek" itp.. no ale dalej nie wiem co z tym fantem robic

na paragonie mialem jedynie napis "akcesoria" wiec poprosilem o fakture w ktorej powinno byc wyszczegolnione jakiego towaru dotyczy - jeden problem z glowy.. pozostaje tylko ten nieszczesny kod
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 05-12-2007 o 15:55

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

wysłałem w kopercie wszystko priorytetem do irlandii w czwartek popołudniu, we wtorek dostałem maila, że już w poniedziałek doszło do nich i mam czekac na kase mam nadzieje, że z przelewem pójdzie tak samo szybko jak z przesyłką i mailem..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

cos nie ma odpowiedzi dlatego jeszcze jedna prosba z mojej strony - niech jakis zyczliwa dusza posiadajaca 580ex II sprawdzi, czy nr. seryjny lampy ma jakiekolwiek pokrycie z kodem na opakowaniu.. za apre dni chce wysylac wszystko do irlandii dlatego bede szczerze dzwieczny za pomoc

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam!

Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.

Oby częściej canon stosował takie promocje

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasz2791 Zobacz posta
    Witam!

Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.

Oby częściej canon stosował takie promocje

Wysylalem tego samego dnia - jeden list na 5d + 24-70, drugi na 70-200. Jak dotad - cisza
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bielsk Podlaski

Domyślnie

Jesli chodzi o 580 EX II to mam to samo. Na pudelku inny numer a na obudowie inny. Nie wydaje mi sie ze to pomylka pudelka.
    5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aNgest Zobacz posta
    Jesli chodzi o 580 EX II to mam to samo. Na pudelku inny numer a na obudowie inny. Nie wydaje mi sie ze to pomylka pudelka.
    dzieki, o to wlasnie mi chodzilo .. wysylam wiec papiery do cashback'u 8)

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

12/5/2007 otrzymany mail... teraz czekam na pieniżąka!!!

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
    w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
    w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
    Piekne slowa, ale tak jak wczesniej pisalismy - zaden z kodow na zestawie kit nie jest podpisany jako serial number i nie moze pokrywac sie z tym co jest na aparacie, bo dotyczy dwoch rzeczy - aparatu i obiektywu Kiedy kupujesz samo body, albo sam obiektyw sprawa jest prosta, ale w przypadku kita sie komplikuje.

Ja wybralem losowo, ale zalaczylem do listu wszystkie kody z kartonika i wczoraj wieczorem dostalem maila, ze sprawa jest w toku i mam czekac na pieniadze
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Strona 36 z 63 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów