jak ci przeleja na konto osobiste to kto o tym bedzie wiedzial ???
jak ci przeleja na konto osobiste to kto o tym bedzie wiedzial ???
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
firma czy osoba prywatna nie ma znaczenia jest zwrot - Pani w Help Desk w Canonie tak powiedziała.
Najważniejsze żeby numery seryjne ze sprzętu zgadzały się z fakturą i tyle. No nic wyśle do nich z moim nazwiskiem na konto służbowe - druga strona medalu - numer konta IBAN + SWIFT - musi zgadzać się z nazwą firmy na fakturze. Ja jestem reprezentantem firmy więc będe dobrej myśli.
Pozdrawiam
40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl
Dokładnie..
podajesz konto prywatne i po sprawie
pozdr
ps. A czy wysłać to zwykłym listem czy poleconym. Bo tak się zastanawiam że bezpieczniej poleconym.
Ostatnio edytowane przez monii ; 30-10-2007 o 13:47
Co to ten IBAN i SWIFT ?
Siedziba banku to którą wpisać tam gdzie się mieszka czy tam gdzie zalożono konto jak to jest z bankiem PKO BP ?
Czy coś jest jeszcze ważnego do napisania co do przelewu ?
Pozdrawiam
IBAN albo SWIFT wystarczy jeden z dwóch, rozlicz na siebie i wpłać spółdzielni jak czujesz taką potrzebęswoją drogą przyspieszyli temat, poprzednie potwierdzenie (wcześniejsza promocja) dostałem po miesiącu, teraz w jeden tydzień
![]()
Tomek
a wysyłałeś poleconym.
Bo mój list już przygotowany i nie wiem czy zwykłym czy poleconym.
pozdr.
C - lustra, szkła i błysk
canona chyba nie bardzo interesuje czy konto jest firmowe czy nie.
nie sądze aby canon sie do tego przyczepił, to nie Polska.
Pozatym na mojej f-rze nie ma konta bankowego Firmy.
Sprzedawca też mówił ze może być konto osobiste, a to znajomy sprzedawca wiec kitu mi nie wciskał
pozdrawiam
przeglądam formularz, gdzie wpisac numer konta?
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)