Strona 17 z 63 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

skreślam ten sklep ze swojej listy i mało brakowało a skreśliłbym ten u którego stale kupuje bo też napominali że canon drożeje...ale jakos zostalo po staremu.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wakeford Zobacz posta
    ...no i to, jak mówił mi gośc z Fotoit, nie wystarcza, musi być naklejka na pudełku: "cash back", a naklejkę taką posiadają tylko produkty z nowych serii.

[...]

Pan poinformował mnie grzecznie w fotoit, że na pudełku musi być naklejka "cash back" i tylko produkty zapakowane w to pudełko objęte są promocją, czyli mówiąc inaczej: bez naklejki promocji nie ma - przynajmniej tyle usłyszałem w Fotoit.
    Co do cen, to można łatwo sprawdzić, że ten sam produkt objęty promocją cash back w fotoit jest o ok. 500 zł droższy od tego samego bez promocji, mnie to ździwiło, bo nie ma o tym mowy na stronie canona, więc chwyciłem za telefon i osobiście wszytkiego się dowiedziałem.
    Tłumaczyło by to ponikąd fakt , że niektórzy nigdy nie doczekali sie zwrotu pieniędzy od canona.....
    To co twierdzą w foto-it to brednie. A dowiedziałeś się w telefonicznie foto-it czy w Canon Polska czy w zasadzie Canon Europe?
    Bo to chyba nie foto-it organizuje cashback..
    A podnoszenie cen w związku z promocją to zwykłe naciąganie i cwaniactwo (bo o 500 zł każdy w sklepie zapłaci, a może nie wszyscy wezmą kasę od Canona bo może ktoś zapomnic czy przegapi..) pieniądze z poprzedniej promocji otrzymało pewnie już 99,99% ludzi którzy wysłali kody - i na sporej części pudełek nie było naklejek z informacją o cashbacku

Pozdrawiam
    Artur
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 12-10-2007 o 20:51
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a gdzie ta lista sklepów co to je zlewać należy..??

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Fotoit mija się z prawdą w kwestii cash-backa.

Coś już napisał

Domyślnie

No to rozstrzygnijmy sprawę ostatecznie, żeby wiedzieć na czym stoimy, ja nie zamierzam dopłacać komuś 500 zł, bo to jest promocja dla klienta a nie dla sprzedawcy !!!

Dopiero zaczyna Awatar daniello
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Z tego co pamiętam w poprzednim cash backu z tym sklepem były problemy,
    dawali chyba jakieś lewe paragony czy faktury, które wyglądały jak zrobione w wordzie. Czyżby znowu coś kombinowali......

Coś już napisał

Domyślnie

No to dobrze, że o tym piszesz, bo ja chciałem zostawić tam 15 tys. zł i biorę wszytko na fakturę VAT , a słyszałem też o tych lewych paragonach i fakturach, nie wiedziałem , że Fotoit też.....

Może ktoś mi poleci jakiś uczciwy sklep ????????????????

Bywalec Awatar smartb
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

To czy faktura jest lewa nie zależy, od tego, że została stworzona w wordzie, tylko od tego, że nie została zaksiegowana w książce przychodów i rozchodów, i fiskus może upomnieć się o odliczony vat. Dobry sklep to moze byc Fotokonsorcjum w centrum targowek na Glebockiej + widzialem, ze na allegro wystawiaja 40D za 4100 zl, czli prawie najnizej
    20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a gdzie ta lista sklepów co to je zlewać należy..??
    http://canon-board.info/showthread.php?t=17177.html
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wakeford Zobacz posta
    ...no i to, jak mówił mi gośc z Fotoit, nie wystarcza, musi być naklejka na pudełku: "cash back", a naklejkę taką posiadają tylko produkty z nowych serii.

Zaraz, ale kto robi tą promocję: Fotoit, czy Canon?
    To dlaczego wierzysz w to, co wciska Ci jakiś gość, a nie wierzysz w to, co pisze Canon na swojej oficjalnej stronie?

Są wyraźnie podane warunki promocji, więc nie wiem gdzie problem.
    A już ta historia z droższym towarem w innym pudełku to już naciąganie na całego. Idź kupować gdzie indziej i tyle.
    40D + Kit + EF-S 10-22 + 24-105L + Tamron 28-75 + Sigma 70-300 + 430ex

Strona 17 z 63 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów