skreślam ten sklep ze swojej listy i mało brakowało a skreśliłbym ten u którego stale kupuje bo też napominali że canon drożeje...ale jakos zostalo po staremu.
skreślam ten sklep ze swojej listy i mało brakowało a skreśliłbym ten u którego stale kupuje bo też napominali że canon drożeje...ale jakos zostalo po staremu.
To co twierdzą w foto-it to brednie. A dowiedziałeś się w telefonicznie foto-it czy w Canon Polska czy w zasadzie Canon Europe?
Bo to chyba nie foto-it organizuje cashback..
A podnoszenie cen w związku z promocją to zwykłe naciąganie i cwaniactwo (bo o 500 zł każdy w sklepie zapłaci, a może nie wszyscy wezmą kasę od Canona bo może ktoś zapomnic czy przegapi..) pieniądze z poprzedniej promocji otrzymało pewnie już 99,99% ludzi którzy wysłali kody - i na sporej części pudełek nie było naklejek z informacją o cashbacku
Pozdrawiam
Artur
Ostatnio edytowane przez arturs ; 12-10-2007 o 20:51
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
a gdzie ta lista sklepów co to je zlewać należy..??
No to rozstrzygnijmy sprawę ostatecznie, żeby wiedzieć na czym stoimy, ja nie zamierzam dopłacać komuś 500 zł, bo to jest promocja dla klienta a nie dla sprzedawcy !!!
Z tego co pamiętam w poprzednim cash backu z tym sklepem były problemy,
dawali chyba jakieś lewe paragony czy faktury, które wyglądały jak zrobione w wordzie. Czyżby znowu coś kombinowali......
No to dobrze, że o tym piszesz, bo ja chciałem zostawić tam 15 tys. zł i biorę wszytko na fakturę VAT , a słyszałem też o tych lewych paragonach i fakturach, nie wiedziałem , że Fotoit też.....
Może ktoś mi poleci jakiś uczciwy sklep ????????????????
To czy faktura jest lewa nie zależy, od tego, że została stworzona w wordzie, tylko od tego, że nie została zaksiegowana w książce przychodów i rozchodów, i fiskus może upomnieć się o odliczony vat. Dobry sklep to moze byc Fotokonsorcjum w centrum targowek na Glebockiej + widzialem, ze na allegro wystawiaja 40D za 4100 zl, czli prawie najnizej
20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029
Zaraz, ale kto robi tą promocję: Fotoit, czy Canon?
To dlaczego wierzysz w to, co wciska Ci jakiś gość, a nie wierzysz w to, co pisze Canon na swojej oficjalnej stronie?
Są wyraźnie podane warunki promocji, więc nie wiem gdzie problem.
A już ta historia z droższym towarem w innym pudełku to już naciąganie na całego. Idź kupować gdzie indziej i tyle.
40D + Kit + EF-S 10-22 + 24-105L + Tamron 28-75 + Sigma 70-300 + 430ex