Strona 16 z 63 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie Paranoja chyba...

Witam
    Niema to jak Canon Polska.
    Co powiecie na to - dziś dzwoniłem z ciekowości do Polskiego oddziału, gdzie bardzo miła pani poinformowała mnie iż jako że Canon w swojej promocji nie określił dokładnie o który z kodów chodzi...należy więc wyciąć i wysłać wszystkie kody kreskowe które są na pudełku...oczywiście powinieniem sobie wcześniej te część pudełka skserować
    To już jakaś paranoja...a ja posłałem tylko ten jawiększy Kod z pudła
    Pucha i słoki

Coś już napisał

Domyślnie Cash back nie dla wszystkich !

...jak wiadomo Canon rozpoczął do 30.12.07. promocje Cash Back na część swojego asortymentu. Na oficjalnej stronie podającej warunki zwrotu pieniędzy wyszczególnione są warunki,jakie trzeba spełnić - nic w tym podejrzanego, gdyby nie to, że dzisiaj dzwoniłem do sklepu Fotoit w Warszawie i dowiedziałem się, że owszem, promocja jest, ale tylko na najnowszą partię produkcyjną, która opatrzona jest na opakowaniu specjaną naklejką z napisem "Cash Back". Nie wiem o co tu chodzi ??? Canon oficjalnie nic nie wspomina w warunkch promocji o takim warunku, a jedynie uzależnia zwrot od przedłożenia ksera rachunku z odpowiednią data zakupu.
    Poza tym, nie wiem dlaczego Fotoit doliczył sobie prawie cały cash back do ceny sprzętu, przecież to promocja dla klienta a nie sprzedawcy, no ale może jestem na to za głupi...

Uzależniony

Domyślnie

I pewnie sprzedają sprzęt z wyciętym kodem paskowym, no bo przecież i tak się nikomu do niczego nie przyda
    Może zapytaj w sklepie w którym mają kompetentnych sprzedawców. Odpowiedź powinna być bardziej satysfakcjonująca

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

No to byloby nie ladnie ze strony fotoit gdyby cos kombinowali.... ale trzeba sprawe wyjasnic zeby nikogo nie posadzic nieslusznie...
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A ten Fotoit to jedyny sklep w jakim mają sprzęt Canona? Przecież chyba nie ma obowiązku tam kupować - chyba, że się coś zmieniło ostatnio .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar RASTLIN
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja kupowalem w FOTOit swoja 400 i wszytko bylo ok. w poprzedniej promocji cash back zasady byly takie ze sie kupowalo produkt wycinalo kod z opakowania ale z opakowania oznaczonego promocja cash back. wysylalo sie czekalo sie czekalo sie jeszcze troche sie czekalo az wkoncu dostalo sie email ze tobie zwroca i kaza byc cierpliwym no i sie czekalo czekalo czekalo az tu nagle pieniadze juz byly na koncie. ale trzeba bylo kupic prodult oznaczony promocja.
    wiec nie sadze zeby teraz zmienili podstawowe warunki promocji.
    EOS 400D + 18-55KIT + 28-90mm + 70 - 300 IS USM + M42 50mm1,8 :smile:

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Ponieważ też jestem zainteresowany tą promocję, przeczytałem raz jeszcze warunki promocji na tronie Canona: słowa nie ma, że musi być jakieś specjalne pudełko czy seria. Jedyna warunki, to zakup w okresie 1.X-31.XII 2007 w wybranych krajach i wysłanie odpowiednich dokumentów i kodów wyciętych z pudełka w określonym terminie.
    40D + Kit + EF-S 10-22 + 24-105L + Tamron 28-75 + Sigma 70-300 + 430ex

Coś już napisał

Domyślnie

...no i to, jak mówił mi gośc z Fotoit, nie wystarcza, musi być naklejka na pudełku: "cash back", a naklejkę taką posiadają tylko produkty z nowych serii.

Poza tym nie ma co sprawdzać co do cen: jeżeli jakiś produkt jest objęty promocją cash bach, Fotoit dolicza ok. 500 zł do ceny - to nie są żadne insynuacje i rzucanie pomówień, każdy może wejść na ich aukcje na Allegro i zobaczyć, ile kosztuje ten sam objektyw objęty promocją i ten sam bez promocji - oczywiście oba z fakturą Vat...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Pan poinformował mnie grzecznie w fotoit, że na pudełku musi być naklejka "cash back" i tylko produkty zapakowane w to pudełko objęte są promocją, czyli mówiąc inaczej: bez naklejki promocji nie ma - przynajmniej tyle usłyszałem w Fotoit.
    Co do cen, to można łatwo sprawdzić, że ten sam produkt objęty promocją cash back w fotoit jest o ok. 500 zł droższy od tego samego bez promocji, mnie to ździwiło, bo nie ma o tym mowy na stronie canona, więc chwyciłem za telefon i osobiście wszytkiego się dowiedziałem.
    Tłumaczyło by to ponikąd fakt , że niektórzy nigdy nie doczekali sie zwrotu pieniędzy od canona.....
    Ostatnio edytowane przez wakeford ; 12-10-2007 o 20:01 Powód: Automerged Doublepost

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to ja zapytam jeszcze raz czy Fotoit jest jedynym sklepem, w którym można kupić sprzęt Canona?
    Trzeba kupić gdzie indziej i tyle.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Bzdura kompletna, naciągają ludzi. Kup gdzieś indziej, u kogoś kto nie cwaniaczy.

Strona 16 z 63 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów