Pokaż wyniki od 1 do 10 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paczka Zobacz posta
    ja aparat kupilem w kwietniu, zaraz wyslalem wszystko do irlandii. Po 3 tygodniach przyszedł maj, ze niedlugo bedę mial kasę. czekalem na nią 7 miesięcy. czekawe czy jestem rekordzistą.... Zniecirpliwony pisalem do Firmy Canon, co jest grane. odpowiedz Pani z Canon Polska brzmiała w skrócie: Ja nie wiem, jak się zbierze więcej osób wyślę majla z zapytaniem do Irlandii, ale prosze się uzbroić w cierpliwość, oni odposują najszybciej po miesiącu. ŻENADA
    Pani z Canona to powinna isc na solidny kurs przygotowawczy bo w takim wypadku odpowiedz NIE WIEM jest karygodna. Po to ona tam jest ze MA wiedziec. Jak ja dzwonilem kiedys odnosnie kodow to mi powiedziala ze ona sie nie orientuje ale na stronie jest napisane. (to co bylo na stronie Canona nie bardzo pasowalo do tego co mialem na pudelkach) To ma byc pomoc od Canona? Adekwatna do pracy serwisu na Zytniej. Skoro ona NIE WIE to skad wie kiedy najszybciej odpisuja? Szkoda slow.

Wiecej osob to sie moze na wodke do knajpy albo na spotkanie CB zebrac, ale nie byc warunkiem tego czy baba zdecyduje sie wyslac maila zeby Ci na pytanie odpowiedziec. To to pewnie sam mozesz zrobic!

Ja dostalem cashback w przeciagu miesiaca , a na drugi obiektyw chyba kolo 6 tygodni.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 07-11-2007 o 00:36
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów