Page 5 of 63 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 41 to 50 of 621

Thread: Cash Back od 1.10.07

Dopiero zaczyna

Po pierwsze witam. Chciałem zakupić moją pierwszą L (17-40) i jednocześnie skorzystać z dobrodziejstwa zwrotu czy muszę zakupić obiektyw w okresie trwania promocji ? czy mogę już teraz a kody wysłać w październiku ? czy są to może jakieś specjalne pudełka. Nie muszę chyba dodawać że wolał bym już teraz bo nie mogę się już doczekać
    5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42

Pełne uzależnienie marekb's Avatar

liczy sie data zakupu 01.10-31.12

Początki nałogu Adam Kasprzak's Avatar

proponuję najpierw zadzwonić do canona i spytać, czy taka promocja wogóle istnieje (będzie istnieć)
    Pkt 8 regulaminu forum

Zablokowany

Quote Originally Posted by Obiektyw View Post
    Chociaz d300 zdaje sie miec na pokladzie CMOSa "dziwnie" podobnego do SONY 700 co tez odnotowano.
    D300:

• 23.6 x 15.8 mm CMOS sensor
    • 13.1 million total pixels
    • 12.3 million effective pixels

Alpha 700:

• 23.5 x 15.6 mm CMOS sensor 'Exmor'
    • 13.05 million total pixels
    • 12.25 million effective pixels

Rzeczywiscie, podobny.

Matematyka na matury! :-P

Uzależniony myst's Avatar

Quote Originally Posted by Adam Kasprzak View Post
    proponuję najpierw zadzwonić do canona i spytać, czy taka promocja wogóle istnieje (będzie istnieć)
    Pani w Canon Polska stwierdziła, że nie jest to jeszcze oficjalna informacja, natomiast może potwierdzić, że na 80% będzie ten cash-back.
    pzdr
    Maciek

Czy przy zakupie na fakturę również przysługuje zwrot?
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał Pitek's Avatar

Quote Originally Posted by Kraszan View Post
    Czy przy zakupie na fakturę również przysługuje zwrot?
    tak, przysługuje
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Obertroll Kolekcjoner's Avatar

Quote Originally Posted by akustyk View Post
    (....)
    5. to bardzo wygodny sposob na wypychanie syfu. vide ostatni cash-back, w ktorym 17-85 mozna bylo kupic za jakies 2/3 ceny (i tak za drogo, ale wyraznie korzystniej niz wczesniej)
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 . W tym cashbacku dominują dobre i bardzo dobre szkła. Gdyby producent myślał o sprzęcie, który produkuje tymi kategoriami to by nigdy nic nie sprzedali.
    Akustyk to szkło dla wielu ludzi ma zupełnie wystarczająca jakość. To na tym forum żyjemy w świecie powiększeń 100% i szumofobii stosowanej . Świat zewnętrzny rządzi się innymi prawami.
    Last edited by Kolekcjoner; 25-09-2007 at 02:00 PM.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy akustyk's Avatar

Quote Originally Posted by Kolekcjoner View Post
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 . W tym cashbacku dominują dobre i bardzo dobre szkła. Gdyby producent myślał o sprzęcie, który produkuje tymi kategoriami to by nigdy nic nie sprzedali.
    zgadzam sie, ze w tym cash-backu jest to rozsadniejsze.
    w poprzednim zwroty byly nieproporcjonalnie wysokie w przypadku sprzetu nie cieszacego sie najlepszymi opiniami. w tym jest to juz jakby rozsadniej

albo moze przeredagowujac: w tamtym cash-backu bylo wiecej zachet do zakupu sprzetu z nizszej polki (dosc duza, przedluzona obnizka na trabanta, duza obnizka na 17-85, itd.). w tym maja jakby nieco lepiej byc adresowane potrzeby osob szukajacych czegos lepszego

EDIT: no, to co doedytowales, to mniej wiecej sie zbiega z tym, co ja mam na mysli wczesniej byly glowne fajerwerki dla odbiorcy masowego, w tym bedzie nieco wiecej mieska

tak czy siak, wychodzi na to, ze moj prezent na gwiazdke bedzie tanszy o zestaw porzadnych filtrow do niego

Quote Originally Posted by Kolekcjoner View Post
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 .
    [...]
    Akustyk to szkło dla wielu ludzi ma zupełnie wystarczająca jakość.
    hehe... czy slusznie sie domyslam, ze z ta wystarczajaca jakoscia to nie miales 24-70 na mysli?
    Last edited by akustyk; 25-09-2007 at 02:08 PM. Reason: bo zupa byla za slona
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Kolaj's Avatar

Quote Originally Posted by akustyk View Post
    tak czy siak, wychodzi na to, ze moj prezent na gwiazdke bedzie tanszy o zestaw porzadnych filtrow do niego
    To samo sobie pomyślałem
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Page 5 of 63 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast