dlatego trzeba od razu pierwszego kupować![]()
Canon 5D już można za 7500 (8250-770) kupić z fakturą, czyli pod odliczeniu vatu ok 5500
w końcu normalna cena
![]()
dlatego trzeba od razu pierwszego kupować![]()
Canon 5D już można za 7500 (8250-770) kupić z fakturą, czyli pod odliczeniu vatu ok 5500
w końcu normalna cena
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
byl cash back przed nadejsciem 40D
jest cash back teraz przed wyjsciem nastepcy 5D![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ja za dzięki temu cashbackowi będę mógł*dokupić 50mm do 5D. DObry pomysł ten cash back
Pkt 8 regulaminu forum
A orientujecie się może jak wygląda sytuacja ze zwrotem przy zakupie za granicą? Przykładowo zakup w UK, zwrot w IRL![]()
no ciekawe bo pisze sie własnie do Irl...to jak masz ma miejscu to możesz zanieść i od razu żeby kase dali...
![]()
Ciekawe czemu wlasnie wybrali sobie irlandie na centrum cash backu. Przeciez irysy to leniuchy i brak kompetencji. Takich leni i minimalistow to swiat nie widzial![]()