Strona 58 z 63 PierwszyPierwszy ... 8485657585960 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bez obaw, ja wysyłałem formularze za 400D mniej więcej w tym samym terminie (nawet trochę przed świętami) i dopiero 2 tygodnie temu się odezwali, a w zeszłym wpłynęły pieniądze. Podejrzewam, że poczta dodaje swój wkład do opóźnienia, bo życzenia świąteczne dla rodziny w Anglii dotarły również 2 tygodnie temu (!). Będzie dobrze.
    Body, stałki, zoomik

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Ja wypełniłem formularz 26.12, wysłałem list 27.12 i do dziś nie dostałem od nich żadnego maila. Pod koniec stycznia skorzystałem z polskiego formularza na submissionstatus.com, zwrócił mi mail z błędem od serwera. Przełączyłem formularz na angielski, wypełniłem, tym razem zwrotki nie było, ale też i żadnego odzewu. 6.02 wypełniłem formularz po raz kolejny i 11.02 dostałem mail treści:

"Dear Grzegorz,
    We have a valid claim under your name which is currently being processed. You will receive your cashback shortly.
    Regards,

Customer Service Team"

no i od tej pory czekam i dalej nic. Wygląda na to, że trzeba się uzbroić w cierpliwość, pewnie pod koniec grudnia klienci się rzucili do sklepów i teraz chłopcy się nie wyrabiają :-|
    Kupa złomu i Lightroom

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

trzeba się uzbroić w cierpliwość... Ja również wysłałem moje zgłoszenie 2 stycznia i dopiero kilka dni temu dostałem emaila ze list dotarł a kasy jeszcze nie mam. Niektórzy dostają kase bez zadnych emaili także spokojnie czekajcie
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja wysłałam zgłoszenie pod koniec grudnia, żadnych mejli z potwierdzeniem nie było, za to dziś wpłynęły pieniądze na konto :grin: - tak więc powtórzę za innymi: cierpliwości

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Papierki wysłałem 10 stycznia, potwierdzenie na maila dostałem 30 stycznia dziś mam kasę na koncie :-) :-)

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mi dzisiaj kasa wpłynęła na konto i o dziwo nie potrącili prowizji jak za pierwszym razem.
    jakieś D + sporo zapału

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drrrl Zobacz posta
    Ja wypełniłem formularz 26.12, wysłałem list 27.12
    [...] 6.02 wypełniłem formularz po raz kolejny i 11.02 dostałem mail treści:

"Dear Grzegorz,
    We have a valid claim under your name which is currently being processed. You will receive your cashback shortly.
    Regards,

Customer Service Team"

no i od tej pory czekam i dalej nic. ....
    No i przyszło, bez żadnych potrąceń. A maila o tym że zaakceptowali nigdy nie dostałem. Tak więc głowa do góry
    Kupa złomu i Lightroom

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

widze, ze i maile i przelewy wysylane sa seriami - do mnie tez przyszlo 190zl za 580 ex II :-) .. szkoda ze nie po 3 tyg. od wyslania jak w przypadku 40d a po 2 miesiacach, ale i tak cieszy ;-)

pozostaje zbierac kase i czekac na kolejny CB

Hobie
    Guest

Domyślnie

Ja wysłałem 2 stycznia, wczoraj 18 lutego dostałem przelew w pełnej kwocie 570pln 70-200 4L i 580 EXII. Żadnego maila nie dostałem, więc innym życzę cierpliwości.

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wysłałem zgłoszenie jakoś w połowie stycznia, pieniądze nadeszły parę dni temu. Cała suma, bank nic nie zeżarł (Inteligo czyli PKO BP).

Strona 58 z 63 PierwszyPierwszy ... 8485657585960 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów