Ze strony zgłaszałem już ale zero odzewu.![]()
Ze strony zgłaszałem już ale zero odzewu.![]()
pattom
a ja właśnie dostałem zwrot, :smile: po wysłaniu listu i po interwencji tel i wysłaniu fax nareszcie jest. troche to trwało a na stronie gdzie można było sprawdzić stan nie mogło znaleść moich danych już sie bałem że nici z tego a tu niespodzianka. prawie 2 miesiące
A ja tez dzis dostalem kase. Zgloszenie wyslane priorytetem poleconym 08.12.2007.
W submission widniala data wyslania kaski 17 styczen i miala isc do 5 dni roboczych. Wczoraj bylem pytac w moim banku. Dalem canonowi czas do konca tygodnia. Jak widzicie tam wszytko trwa. Poprostu potrzeba duzo cierpliwosci i tyle. 2 tygodnie temu wyslalem nastepne zgloszenie jeszcze nie dostalem potwierdzenia ze dostali wiec spodziewam sie kasy w maju.
Kris
ja wyslalem list 3 stycznia (polecony priorytet) a emaila dostałem dopiero dzisiaj z informacją że list otrzymali 30.01.2008 czyli dzisiaj...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
JEST, JEST, JEST!!!
Drugi cash-back, tym razem za 5D doszedł do mnie na konto!
Tym samym kasa za 5D+24-70+580 jest w kieszeni![]()
Trzymam kciuki by wam się również udało.
Zdrówko!
P.s. Na kasę czekałem ponad miesiąc :-?
Dostałem 270 zł. Bez potrącenia przez bank.
22 dni po pierwszym mejlu od canona.
A ja czekam od Października (2007)
Pucha kupiona 3 Października, list wysłany 4tego
![]()
W końcu wziąłem się*za tą sprawę i wysłałem list do Canona z prośbą o wyjaśnienie sytuacji...
Pkt 8 regulaminu forum
Ja w dniu wczorajszym dostałem na konto 190zł za 580EX II.Chwilę to trwało ale tylko przez to,że pomyliłem końcówkę adresu e-mail (zamiast .com wpisałem na formularzu .pl) i pomyliłem początek nr konta
. Po telefonicznej interwencji i skorygowaniu błędów minęły dwa tygodnie i pieniążki na koncie. Czekam jeszcze na kasiorkę za 5D, które kupiłem ostatniego dnia grudnia 2007
( teraz już wszystko dobrze wypełnione).