Czyli pewnie, bardzo możliwe, że tak :-)
Czyli pewnie, bardzo możliwe, że tak :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
No to mnie troche uspokoiliście, choć tak naprawde jakos specjalnie nie licze na tą kase, ale jak będzie to oczywiście bardzo sie uciesze![]()
A ma znaczenie czy dana firma, która wystawia mi rachunek nie jest, autoryzowanym dystrybutorem Canona?? rachunek wystawi mi kolega, ktory ma firme. zapytam jeszcze raz
pozdrawiam
raczej nie ma znaczenia, ja kupilem od goscia z UK (na ebay), sprzet ten - gosc sprowadza z US, papiery wyslalem doslownie w ostatniej chwili ( to byl 23.12.2007) i tez nie bylem pewien poniewaz nie mialem faktury jako takiej a tylko dolaczylem jako dowod list przewozowy-w zeszlym tugodniu dostalem info z podziekowaniami i czek do zrealizowania.
pozdr
nie wyslales w ostatniej chwili, wysylac mozna przeciez do lutego - lol ile razy to musi byc napisane na forum?
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
dzięki za odpowiedź, spróbuje, będzie na dokładkę do 5d. pozdrawiam
Kasa wraca, tyle że teraz pewnie trzeba się liczyć ze sporym poślizgiem.....do mnie właśnie doszedł meil.....że trzeba będzie trochę poczekać na zwrot, list wysłany 03.01
Pzdr.
Właśnie dostałem kase z Canonalist wysłany 14.12.2007, dwa razy interweniowalem telefonicznie i mailowo 16.01.2008 dotarl mail od Canona a dzis kasa
i to bez potrąceń
czekam jeszcze za zwrotem z 580EXII
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L
Czy na stronie www.submissionstatus.com trzeba pisać po angielsku w formularzu?
Czy numer Polska 0-0-800-1213060 wam działa?
Ostatnio edytowane przez pattom ; 30-01-2008 o 17:16
pattom