Strona 5 z 63 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Po pierwsze witam. Chciałem zakupić moją pierwszą L (17-40) i jednocześnie skorzystać z dobrodziejstwa zwrotu czy muszę zakupić obiektyw w okresie trwania promocji ? czy mogę już teraz a kody wysłać w październiku ? czy są to może jakieś specjalne pudełka. Nie muszę chyba dodawać że wolał bym już teraz bo nie mogę się już doczekać
    5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

liczy sie data zakupu 01.10-31.12

Domyślnie

proponuję najpierw zadzwonić do canona i spytać, czy taka promocja wogóle istnieje (będzie istnieć)
    Pkt 8 regulaminu forum

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obiektyw Zobacz posta
    Chociaz d300 zdaje sie miec na pokladzie CMOSa "dziwnie" podobnego do SONY 700 co tez odnotowano.
    D300:

• 23.6 x 15.8 mm CMOS sensor
    • 13.1 million total pixels
    • 12.3 million effective pixels

Alpha 700:

• 23.5 x 15.6 mm CMOS sensor 'Exmor'
    • 13.05 million total pixels
    • 12.25 million effective pixels

Rzeczywiscie, podobny.

Matematyka na matury! :-P

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    proponuję najpierw zadzwonić do canona i spytać, czy taka promocja wogóle istnieje (będzie istnieć)
    Pani w Canon Polska stwierdziła, że nie jest to jeszcze oficjalna informacja, natomiast może potwierdzić, że na 80% będzie ten cash-back.
    pzdr
    Maciek

Domyślnie

Czy przy zakupie na fakturę również przysługuje zwrot?
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Czy przy zakupie na fakturę również przysługuje zwrot?
    tak, przysługuje
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    (....)
    5. to bardzo wygodny sposob na wypychanie syfu. vide ostatni cash-back, w ktorym 17-85 mozna bylo kupic za jakies 2/3 ceny (i tak za drogo, ale wyraznie korzystniej niz wczesniej)
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 . W tym cashbacku dominują dobre i bardzo dobre szkła. Gdyby producent myślał o sprzęcie, który produkuje tymi kategoriami to by nigdy nic nie sprzedali.
    Akustyk to szkło dla wielu ludzi ma zupełnie wystarczająca jakość. To na tym forum żyjemy w świecie powiększeń 100% i szumofobii stosowanej . Świat zewnętrzny rządzi się innymi prawami.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-09-2007 o 14:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 . W tym cashbacku dominują dobre i bardzo dobre szkła. Gdyby producent myślał o sprzęcie, który produkuje tymi kategoriami to by nigdy nic nie sprzedali.
    zgadzam sie, ze w tym cash-backu jest to rozsadniejsze.
    w poprzednim zwroty byly nieproporcjonalnie wysokie w przypadku sprzetu nie cieszacego sie najlepszymi opiniami. w tym jest to juz jakby rozsadniej

albo moze przeredagowujac: w tamtym cash-backu bylo wiecej zachet do zakupu sprzetu z nizszej polki (dosc duza, przedluzona obnizka na trabanta, duza obnizka na 17-85, itd.). w tym maja jakby nieco lepiej byc adresowane potrzeby osob szukajacych czegos lepszego

EDIT: no, to co doedytowales, to mniej wiecej sie zbiega z tym, co ja mam na mysli wczesniej byly glowne fajerwerki dla odbiorcy masowego, w tym bedzie nieco wiecej mieska

tak czy siak, wychodzi na to, ze moj prezent na gwiazdke bedzie tanszy o zestaw porzadnych filtrow do niego

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70 .
    [...]
    Akustyk to szkło dla wielu ludzi ma zupełnie wystarczająca jakość.
    hehe... czy slusznie sie domyslam, ze z ta wystarczajaca jakoscia to nie miales 24-70 na mysli?
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 25-09-2007 o 14:08 Powód: bo zupa byla za slona
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    tak czy siak, wychodzi na to, ze moj prezent na gwiazdke bedzie tanszy o zestaw porzadnych filtrow do niego
    To samo sobie pomyślałem
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 5 z 63 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów