Strona 47 z 63 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

I jak tam dostał ktoś w tym tygodniu maila z Irlandi???
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wczoraj (10.01.2008) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią Ostatnio zwrot za 24-70 dostałem chyba w okolicach miesiąca, jak nie ciut krócej

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Wczoraj (10.01.2008) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią Ostatnio zwrot za 24-70 dostałem chyba w okolicach miesiąca, jak nie ciut krócej
    A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D? Za 24-70 zwrot dostałeś po około miesiącu od wysłania czy otrzymania maila?
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Wczoraj (10.01.08) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią
    Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D?
    ghost, przeczytaj to jeszcze raz - wczoraj wyslal zgloszenie a nie "wczoraj dostal maila" ;-)

swoja droga to Maci'o szybko żyje bo u mnie wczoraj byl dopiero 9.01 :wink:

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ghost, przeczytaj to jeszcze raz - wczoraj wyslal zgloszenie a nie "wczoraj dostal maila" ;-)

swoja droga to Maci'o szybko żyje bo u mnie wczoraj byl dopiero 9.01 :wink:
    Cii, coś mi się pomerdało

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D? Za 24-70 zwrot dostałeś po około miesiącu od wysłania czy otrzymania maila?
    No, właśnie wtedy (w sensie wczoraj) wysłałem kopertę z zgłoszeniem i kuponem + ksero paragonu. Zwrot za 24-70 dostałem po ok miesiącu od wysłania zgłoszenia. Za to zwrot za 30D ( z początku 2007) dostałem po jakiś 1.5 miesiąca, więc nieco dłużej.
    Ostatnio edytowane przez Macio ; 10-01-2008 o 21:11 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie cash-back 2/2007 - czyli jak odzyskać kasę - porad kilka

...sam mialem spore wątpliwości w momencie wysyłania papierów z uwagi na sprzeczne wypowiedzi na forum, pozwolę sobie opisać co zrobiłem i co z tego wynikło, a zatem:

• 10/12/2007 wysyłka formularza zgłoszeniowego + ksero rachunków + kody z pudełek po 40d i 17-55/2.8 - EANy tylko!!! - bez żadnych numerów seryjnych. Numery seryjne wpisane zostały li tylko i wyłącznie w formularzu. Nie ma potrzeby wycinać z pudełka wszystkiego co choć odrobinę przypomina jakikolwiek kod! Wszytsko wysłane zwykłym priorytetem (pracownik poczty polskiej powiedział mi kiedyś, że list polecony z PL na zachód Europy będzie szedł dłużej od zwykłego). ..aha i miałem 40d z pudełka po kicie 17-85IS - wycięty został duży kod EAN na nalepce, pod spodem był jeszcze jakiś kod.

• 18/12/2007 e-mail potwierdzający dotarcie papierów, wraz z informacją że za ok. 20 dni będę bogaty

• 10/01/2008 dostaję przelew w pełnej wysokości bez żadnych potrąceń (bank: PKOBP)

Zatem od chwili wysłania do otrzymania kasy upłynął dokładnie miesiąc - biorąc pod uwagę okres świąteczno noworoczny to nie jest źle.

..mam nadzieję, że następcom to małe podsumowanie ułatwi życie przy okazji kończącej się promocji jak i - w co zapewne wierzy wielu czytelników tego forum - następnych cash-backów

pzdr.

Coś już napisał Awatar adobija
    Miasto
    Kęty

Domyślnie

no to ja dostałem

Zleciliśmy przelanie należnego Ci zwrotu części zapłaty PLN380 na konto
    bankowe, podane w twoim formularzu zgłoszeniowym. Zlecenie nie zostało
    zrealizowane z powodu niekompletnych lub błędnych danych Twojego konta
    bankowego.

Prosimy o podanie dokładnych danych konta [nazwa właściciela konta, numer
    IBAN Twojego konta, nazwa banku, nazwa miasta, w którym znajduje się bank
    oraz kod SWIFT banku] na adres: itd..

kurde............................

przecież wszystko wypełniłem OK, ale co to jest ten swift (chyba jakiś kod do przelewów międzynarodowych.....), rozumiem że iban to nr konta i znowy trzeba to w kopertę pakować,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,podpowiedzcie coś, dostał ktoś coś takiego????????

EOS 50D, BG-E2N, T 17-50mm f2.8 , 18-55mm 3.5 - 5.6, 50mm f1,8 II,
    85mm f1.8, 70-200mm f4 L, 580 EX, Sto-Fen Omni-Bounce EY, OC-E (5m ), 20GB Sandisca, Lowepro D550 AW, Velbon Sherpa 600R i baaardzo dużo chęci ,

www.pbase.com/adobija

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adobija Zobacz posta
    no to ja dostałem

Zleciliśmy przelanie należnego Ci zwrotu części zapłaty PLN380 na konto
    bankowe, podane w twoim formularzu zgłoszeniowym. Zlecenie nie zostało
    zrealizowane z powodu niekompletnych lub błędnych danych Twojego konta
    bankowego.

Prosimy o podanie dokładnych danych konta [nazwa właściciela konta, numer
    IBAN Twojego konta, nazwa banku, nazwa miasta, w którym znajduje się bank
    oraz kod SWIFT banku] na adres: itd..

kurde............................

przecież wszystko wypełniłem OK, ale co to jest ten swift (chyba jakiś kod do przelewów międzynarodowych.....), rozumiem że iban to nr konta i znowy trzeba to w kopertę pakować,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,podpowiedzcie coś, dostał ktoś coś takiego????????
    W jakim banku masz konto ?

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adobija Zobacz posta
    skoro nie wiesz co to jest swift to nie wypełniłeś poprawnie.
    Ponadto w formularzu zgłoszeniowym jest miejsce do wypełnienia o nazwie SWIFT. Gdybyś przeczytał FAQ to byś się dowiedział:

"Q.Co to jest IBAN i skąd go wziąć?
    A.IBAN jest międzynarodowym zapisem numerów kont bankowych. Twój IBAN, razem z kodem SWIFT Twojego banku pozwoli nam szybko przelać należny Ci zwrot części zapłaty bezpośrednio na Twoje konto bankowe."

Zwróć uwagę na słowo "międzynarodowy" odrobinę się to różni od normalnego numeru konta. Czym się to różni i jaki jest SWIFT dowiesz się w swoim banku.

ale przecież wszystko wypełniłeś poprawnie (taka odrobinka złośliwości od rana)
    Ostatnio edytowane przez bebesky ; 11-01-2008 o 09:01
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

ja wysłałem w połowie grudnia i nic dziś dzwoniłem do canona mają tam taki nr od promocji cash back 008001213060 pani\sprawdziła nie było mnie w danych i mówi żeby jej faxem przesłać kopie dokumentów co wysłałem do irlandii i ona się tym zajmie ;-)

Strona 47 z 63 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów