Wysłalem poleconym 10.12.07 a 02.01.08 dostałem maila z potwierdzeniem otrzymania zgłoszenia - 20.12.07 było u nich. Teraz czekam na przelew.
Cierpliwości, będzie dobrze![]()
Wysłalem poleconym 10.12.07 a 02.01.08 dostałem maila z potwierdzeniem otrzymania zgłoszenia - 20.12.07 było u nich. Teraz czekam na przelew.
Cierpliwości, będzie dobrze![]()
The rest is silence.
1.Kurcze kupiłem samo body z zestawu i mam tylko kody z pudła zewnętrznego a pudełko od body jest białe bez kodów. Miał tak ktoś i dostał cashback?
2.Dwa razy zarejestrowałem się na stronce ponieważ był błąd przy pierwszej rejestracji czy to może mieć wpływ na wypłatę?
Canon Eos 5D Mark III/Canon 40D plus dwa szkła o których nie warto wspominać....
Na samym dole formularza zgłoszeniowego jest tekst:
Jeżeli masz problem z formularzem, to możesz znaleźć wskazówki w sekcji Często Zadawane Pytania. Kliknij tutaj lub zadzwoń - numer w Polsce: 022 583 4307
To o dziwo link do strony FAQ (dobrze ukryty). Tam są odpowiedzi na wszystkie w zasadzie pytania (a na pewno te typu który kod kreskowy wysłać).
Dziś dostałem maila, nie pamiętam kiedy wysyłałem list, ale gdzieś w połowie grudnia.
LepP
5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM
ja też wysłałem gdzieś w połowie grudnia zwykłym nie poleconym i narazie cisza mam nadzieje że dostane maila no i kaske przede wszystkim
1. Ja tak mialem przy okazji 40 D, mialem samo body a pudlo od 40+17-85
wyslalem kody z pudla, wypelnilem aplikacje wyslalem. 3 tygodnie potem na koncie pojawilo sie prawie 400 zl.
2. Nie ma znaczenia. Ja 2 razy blednie wypelnilem wniosek i dopiero po wydruku to zauwazylem (blednie z listy mi w pospiechu wybralo promocje)
Liczy sie to co ONI dostana od Ciebie na papierze (Formularz) a nie ile razy sie zarejestrujesz
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Czyli że jako mam pudełko i kody z zestawu 40D + 17-55 to być może dostanę 500zł? (270 + 230)1. Ja tak mialem przy okazji 40 D, mialem samo body a pudlo od 40+17-85
wyslalem kody z pudla, wypelnilem aplikacje wyslalem. 3 tygodnie potem na koncie pojawilo sie prawie 400 zl.
Baardzo ciekawe....![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje