Ja też zarejestrowałem się 19.11.2007 i wysłałem "papiery" mailem.21.11. wysłałem papiery poleconym i do dzisiaj cisza ani maila ani kaski.Napisałem dzisiaj do nich maila może dostane jakąś informacje.
Ja też zarejestrowałem się 19.11.2007 i wysłałem "papiery" mailem.21.11. wysłałem papiery poleconym i do dzisiaj cisza ani maila ani kaski.Napisałem dzisiaj do nich maila może dostane jakąś informacje.
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
No to witajmy w klubie - czekamy... - a jak nie, to sie do nich przejedziemy![]()
jakiś czas było pięknie ;P zwracali kase nawet po niecałych 2 tygodniach od wizyty na poczcie i wysłania papierków (w tym mi:]) a żeby nie było zbyt cudownie to teraz trzeba dłużej poczekac znowu
a tak na poważnie to tamtejsi pracownicy canona też mogą okazać się ludźmi i może się zdarzyć, że mają jakieś rodziny, bliskich, a wiadomo, że w świątecznym okresie nie będą tyrać![]()
A ja mam problem ze zwrotem canona, gdzieś w granicach końca promocji (to chyba było coś około czerwca) wysłałem kody kreskowe do canona za 400D +kit, po jakimś czasie na maila dostałem potwierdzenie uczestniczenia w akcji a później na stronce z postępem wysłania kasy pojawiła się informacja że pieniądze zostały już wysłane i że w ciągu 5 dni roboczych powinny pojawić się na koncie. Mamy styczeń a pieniędzy jak nie było tak dalej nie ma. W połowie września zadzwoniłem do Canon Polska i tam podali mi maila do jakiegoś centrum, w Irlandii, Finlandii albo jakiegoś innego państwa (już nie pamiętam jakiego), żebym napisał o swoim problemie oni go rozwiążą, tak się oczywiście nie stało. Listopad drugi telefon do Canon Polska i kolejny adres email, tylko że tym razem poprosiłem o potwierdzenie przelewu – może pomyliłem numer konta, a jeżeli nie to takie potwierdzenie jest potrzebne do złożenia reklamacji w banku (bo to może jest błąd banku) i znowu żadnej odpowiedzi. Trzeci telefon do Canon Polska, dostałem jakiś śmieszny numer tel. z przekierowaniem do tego centrum gdzie się zajmują zwrotem pieniędzy i co, oczywiście nie mogę się dodzwonić bo jakże by inaczej. Jeżeli ma ktoś jakiś pomysł jak to załatwić to będę bardzo wdzięczny.
i ja mogę się dołączyć do Was
wysłałem poleconym 18.XII.07 i NIC
a miało być 540 zł :-(((((
Toć efektywnie od tego czasu było kilka pracujących dni.
Nie zapominając o tym, że list też był transportowany w okresie Świąt itd.
Nie zdziwiłbym się, gdyby nikt go jeszcze nawet nie otworzył.
Cierpliwości, mogłbyś narzekać gdyby minęły 2 miesiące, a nie 2 tygodnie, z czego pracujących dni było raptem kilka...