Kolejny cashback: za 580ex2 pieniądze przyszły po 2 tyg od wysłania listu, nie dostałem żadnego maila - aż się troche denerwowałem ;]
Kolejny cashback: za 580ex2 pieniądze przyszły po 2 tyg od wysłania listu, nie dostałem żadnego maila - aż się troche denerwowałem ;]
5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II
Cashback za 40D + 17-85IS - 3.12 wyslany priorytet, 7.12 dotal, 10.12 mail, 20.12 pieniadze na koncie bez zadnych potracen prowizji (mBank)
Ho, ho, ho!
Teraz czekam na cashback za 70-200 f4, ale to pewnie potrwa troche dluzej, ze wzgledu na okres swiateczny, jak i koncowke promocji (wiecej zgloszen). W kazdym razie, jak narazie sprawnie, szybko i bezproblemowo.
Wesolych Swiat!
ja wysłałem priorytet 11 grudnia i do dziś cisza.
Muszę poszperać w wątku gdzie się przypomnieć w razie gdyby po nowym roku nic nie przyszło.
Mam jeszcze pytanie: 40D kupiłem na raty w RTV-EURO-AGD. I taki sklep wpisałem w formularzu. Ale potem zorientowałem się, że na rachunku widnieje inna nazwa - jakaś ta, sp.z o.o. (już teraz wiem, że RTVEUROAGD to tylko marka / franchising). Czy miał ktoś taką sytuację i czy wpłynęło to jakoś negatywnie na zwrot kaski ??
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Ja miałem - tzn nie miałem problemówKupiłem 5D w poprzedniej promocji ( opakowanie było z zestawu 5d + 24-105 wysłałem sam kod dotyczący aparatu problemów nie było ( tzn były ale daltego że ktoś w canonie żle wprowadził nr mojego konta
)
Od Gandiniego wszystko jest z Regensburgu ale bez problemów jest to honorowane przez Canona ( zresztą nie ma takiej opcji żeby cokolwiek mogli zakwestionowac)
Arku - nie boję się tego, że mi kasa przepadnie - wiem, że zakup musi być do końca 2007. Chodzi mi o zapytanie czy przesyłka dotarła, bo jak nie to mam potwierdzenie nadania poleconego i będę reklamował na poczcie.
u mnie - list nadany 30.11.07 - mail po 14 dniach, pieniazki na dotary po kolejnych 7 dniach. Bank PKO sa nie pobral zadnej prowizji.
Wesolych Swiat !!
len patentowany :wink:
EoS40D + 24-105L IS +50 1,8 + zapał
Nie wiecie, czy ta promocja z cash back może być przedłużona? A jak to było z poprzednią? Ile czasu od niej upłynęło do obecnej?
Też mnie to ciekawiChcę kupić 400D i zawsze to trochę pieniążków zostaje w kieszeni
![]()