nie ma się na razie co podniecać, informacja nie jest potwierdzona...
Pkt 8 regulaminu forum
Ktos juz cos wie wiecej na temat tych zwrotow?
Póki co tylko tyle, że to prawda.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jakiś koleś walnął założył*nowy temat i walnął*posta, że z dobrze poinformowanego źródła wie, że od 1szego października jest cashback na 40D, a o reszte się*nie pytał.coraz bardziej zaczynam w to wierzyć
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
A nie mógłby canon po ludzku zjechać z ceną zamiast takie kombinację robić? Jasne że tak może sobie canon napisać iż promocja jest a gro ludzi z niej nie skorzysta. Wcale nie mam ochoty nic wysyłać czekać na zwrot i do tego płacić poczcie czy bankowi podczas gdy mógłbym za określony sprzęt ot mniej zapłacić.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
o to właśnie chodzi. Ile canon by stracił, jeżeli miałby obniżyć ceny. A tak ten miesiąc mają twoje pieniądze i procentują im na konciePewnie nic na takiej promocji nie tracą, tylko po prostu nic nie zyskują. Ale ja bardzo chętnie odzyskam 800zł*za 5D, może być*nawet za miesiąc
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
nie.
1. przez ten miesiac zarabia dodatkowa kase.
2. sprzedawcy moga obracac sprzetem cennikowo drozszym, czyli maja wieksze zarobki przy takiej samej marzy. biorac pod uwage fakt, ze sprzedawca to dokladnie ta strona, ktora producent musi najbardziej dopiescic, bo inaczej zaproponuje klientowi jakis model z uszczelnionym korpusem "firmy, ktora produkuje tylko aparaty, i czy ktos widzial telewizor albo drukarke tej firmy?" (cytat pana z Nie dla idiotow)
3. uzytkownik jest tak czy siak szczesliwy, bo sumarycznie placi mniej
4. a cena bazowa produktu pozostaje wysoka. czyli potem wygodnie mozna utrzymywac podobna cene nowych modeli z bajka: "panie, ale normalna cena tego sloika to bylo xxxx zl, to co - nowy ma kosztowac mniej?"
5. to bardzo wygodny sposob na wypychanie syfu. vide ostatni cash-back, w ktorym 17-85 mozna bylo kupic za jakies 2/3 ceny (i tak za drogo, ale wyraznie korzystniej niz wczesniej)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj