Strona 4 z 63 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    wydaje mi sie,ze cena d300 pod koniec roku bedzie oscalowac w granicy 5200 zł...i w sumie nie ma sie co dziwić bo ponad dwuletni nikon d200 wciaz na tle d40 wyglada bardzo dobrze i swoje kosztuje.Pozatym szkła w systemie nikona są nieco tansze np. swietne 70-300 ze stabilizacja w obu systemach kosztuja odpowiednio około 1700 nikon i ponad 2000 canon.Z innymi szkłami jest bardzo podobnie warto to takze wziasc pod uwagę.

Czy informacje na temat cashbacku są już potwierdzone przez canona?
    Czy osoby które zakupiły badz zakupią 40d we wrzesniu tez moga liczyc na cashback?
    Jeśli patrzy się na rynek amatorski to zgoda, ale rynek profi wygląda nieco inaczej.

Pzdr.

Domyślnie

nie ma się na razie co podniecać, informacja nie jest potwierdzona...
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Za 3800 to można mieć już teraz
    40D - za 3800? W polsce? Z VAT? Jestem bardzo ciekaw gdzie ;-)

Uzależniony

Domyślnie

Ktos juz cos wie wiecej na temat tych zwrotow?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Póki co tylko tyle, że to prawda .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

jakiś koleś walnął założył*nowy temat i walnął*posta, że z dobrze poinformowanego źródła wie, że od 1szego października jest cashback na 40D, a o reszte się*nie pytał. coraz bardziej zaczynam w to wierzyć
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

A nie mógłby canon po ludzku zjechać z ceną zamiast takie kombinację robić? Jasne że tak może sobie canon napisać iż promocja jest a gro ludzi z niej nie skorzysta. Wcale nie mam ochoty nic wysyłać czekać na zwrot i do tego płacić poczcie czy bankowi podczas gdy mógłbym za określony sprzęt ot mniej zapłacić.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Domyślnie

o to właśnie chodzi. Ile canon by stracił, jeżeli miałby obniżyć ceny. A tak ten miesiąc mają twoje pieniądze i procentują im na koncie Pewnie nic na takiej promocji nie tracą, tylko po prostu nic nie zyskują. Ale ja bardzo chętnie odzyskam 800zł*za 5D, może być*nawet za miesiąc
    Pkt 8 regulaminu forum

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    A nie mógłby canon po ludzku zjechać z ceną zamiast takie kombinację robić?
    nie.

1. przez ten miesiac zarabia dodatkowa kase.
    2. sprzedawcy moga obracac sprzetem cennikowo drozszym, czyli maja wieksze zarobki przy takiej samej marzy. biorac pod uwage fakt, ze sprzedawca to dokladnie ta strona, ktora producent musi najbardziej dopiescic, bo inaczej zaproponuje klientowi jakis model z uszczelnionym korpusem "firmy, ktora produkuje tylko aparaty, i czy ktos widzial telewizor albo drukarke tej firmy?" (cytat pana z Nie dla idiotow )
    3. uzytkownik jest tak czy siak szczesliwy, bo sumarycznie placi mniej
    4. a cena bazowa produktu pozostaje wysoka. czyli potem wygodnie mozna utrzymywac podobna cene nowych modeli z bajka: "panie, ale normalna cena tego sloika to bylo xxxx zl, to co - nowy ma kosztowac mniej?"
    5. to bardzo wygodny sposob na wypychanie syfu. vide ostatni cash-back, w ktorym 17-85 mozna bylo kupic za jakies 2/3 ceny (i tak za drogo, ale wyraznie korzystniej niz wczesniej)
    www albo tez flickr

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    A nie mógłby canon po ludzku zjechać z ceną zamiast takie kombinację robić? ...
    A co zrobić z egzemplarzami, które już wcześniej rozeszły się po dystrybutorach, hurtownikach i detalistach ? Wtedy oni musieli by dostawać cash back :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 4 z 63 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów