"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Do PIH i Canon/PL pewnie zadzwonię, aczkolwiek nie łudzę się, że aktywnie zareagują. Na pewno wyślę odpowiednie info do Canon/IRL, z numerem sprzętu i kopią dowodu zakupu, żeby NIE wysyłali kasy tym, co przyślą kody...
"Podpada pod paragrafy" - jasne, ale w polskiej rzeczywistości...
Re: Kolekcjoner "co najmniej powód do reklamacji" - dokładnie tak, tu już się nie opieram na 10 dniach, kiedy konsument może zwrócić bez tłumaczenia się, po prostu towar jest niezgodny z umową i tyle. CashBack 100%... Tyle że sprzęt trzeba oddać :-) i szukać innego sklepu...
Do Irlandii? Nic nie zrobia![]()
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 14-10-2007 o 23:54
czy kto juz wysylal kody na nowa promocje i dostal jakas odpowiedz od cwanona? ;-)
7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny
Witam wszystkich forumowiczów.
Wracajac do sklepu Fotoit. Kupilem u nich 30d w kwietniu czyli w poprzedniej promocji z fakura itp. Zgloszenie wyslalem dopiero w sierpniu. I dostalem kaske kilka dni temu czyli po 2 miesiacach. Musze powiedziec ze tez sie zastanawialem czy to body jest z dystrybucji europejskiej itp. ale okazalo sie ze wszystko bylo OK.
Teraz kupilem u nich 580II i mam nadzieje ze tez dostane zwrot kasy. Nie zaobserwowalem w tym przypadku wzrostu cen lampy a interesowalem sie nia od sierpnia.
Pozdrawiam
Witam,
mam takie pytanko. Zakupiłem Canona 40D samo body ale karton jest od zestawu z kitem C 17-85 (obiektyw ten został sprzedany oddzialnie) i tak sie zastanawiam jaką wybrać pozycje przy wypełnianiu formularza zgłoszeniowego, czy:
1. Wybarć zestaw Canon 40D + kit 17-85 (pojawia się tylko jedeno miejsce na nr fabryczny, a chyba powinny być dwa miejsca? a gdzie jest nr fab. obiektywu??? wypełnia się go oddzielnie mimo ze jest sprzedawany w komplecie)???
2. Wybrać samo body Canon 40D i podać nr fabryczny body?
Jak to się wypełnia jak masz zdekompletowany zestaw???
Z góry dzięki za pomoc.
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L
Dołączam się do pytanie - bo mam identyczną sytuację co przedpiszca![]()
Pojawila sie w watku dotyczacym cash back canon wypowiedz, ze cash backiem objeta jest ta partia produktow z naklejka cach back i ze tylko ona podlega zwrotowi gotowki. Odpowiedz brzmi: absolutnie. Dzis wyjasnilem to w samej Irlandii w sklepie, ktory jest glownym dystrybutorem marki Canon na terenie Irlandii. Czlowiek wykonal telefon do Canon UK. Cash backiem jest objety produkt promocyjny bez koniecznosci posiadania pudelka z nalepka cash back. Sa dwa warunki: produkt musi pochodzic z dystrybucji europejskiej i musi byc zakupiony na terenie europy. Tyle. Zadne nalepki nie sa wymagane!