Strona 19 z 63 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Nie chodzi o cene, tylko o wycinanie i zaklejanie kodow. Przeciez nie wycinaja ich, zeby jest wyrzucic Moim zdaniem to jest zwykle okradanie nieswiadomych klientow.
    Kupujesz towar na ktory PRODUCENT daje CI cashback i okazuje sie ze sprzedawca, zanim sie zorientowales, juz SOBIE Twoj cashback odebral.
    Dla mnie jest to kradziez, niezaleznie od tego czy zlodziejami sa sprzedawcy na wlasna reke oszukujacy klientow czy wykonujacy tylko polecenia wlasciela sklepu.
    Nie trawie zlodzieji i oszustow, ani dzialajacych jako osoby fizyczne ani jako prawne.
    Tez mialem przygode z cashbackiem. Kupilem 40d od sklepu, ktory niby miescil sie w UK a w rzeczywistosci wysylal towar z HK. Wystawilem im negatywa i moze nastepna osoba sie juz nie natnie na ich swietna cene. Stracilem na tym zakupie 50euro, bo oczywiscie cashbacku nie dostane. Co prawda przeprosili i zaproponowali pelny zwrot kasy, ale ze za kilka dni jade do Hiszpanii nie skorzystalem z ich oferty. Sprawdzilem tez ich inne komentarze i sie okazalo, ze nie jestem pierwsza osoba ktora zlowili na ta sama przynete.
    Zlodzieji i oszustow trzeba tepic, zeby chronic innych uczciwych obywateli.
    Racja - wyciananie kodów podchodzi pod sprzedaż produktu niepełnowartościowego - co najmniej powód do reklamacji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Moze takie rzeczy powinny byc zglaszane do Canon Polska albo do PIHu? Przeciez te sklepy bezkarnie okradaja ludzi.
    Prosze, tutaj jest numer do PIHu w wawie: (0-22) 826-18-30, 826-42-09.
    Do PIH i Canon/PL pewnie zadzwonię, aczkolwiek nie łudzę się, że aktywnie zareagują. Na pewno wyślę odpowiednie info do Canon/IRL, z numerem sprzętu i kopią dowodu zakupu, żeby NIE wysyłali kasy tym, co przyślą kody...
    "Podpada pod paragrafy" - jasne, ale w polskiej rzeczywistości...

Re: Kolekcjoner "co najmniej powód do reklamacji" - dokładnie tak, tu już się nie opieram na 10 dniach, kiedy konsument może zwrócić bez tłumaczenia się, po prostu towar jest niezgodny z umową i tyle. CashBack 100%... Tyle że sprzęt trzeba oddać :-) i szukać innego sklepu...

Uzależniony

Domyślnie

Do Irlandii? Nic nie zrobia
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 14-10-2007 o 23:54

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

czy kto juz wysylal kody na nowa promocje i dostal jakas odpowiedz od cwanona? ;-)

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    czy kto juz wysylal kody na nowa promocje i dostal jakas odpowiedz od cwanona? ;-)
    Wysyłałem w sobotę. Myślę że z tydzień trzeba poczekać zanim dojdzie.
    Zresztą chyba się jeszcze nie odkopali od poprzedniej promocji, bo za aparat dopiero co przelew dostałem, a dostali 30 sierpnia. Jak coś odpiszą, dam znać
    7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny

Jakub13
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczów.
    Wracajac do sklepu Fotoit. Kupilem u nich 30d w kwietniu czyli w poprzedniej promocji z fakura itp. Zgloszenie wyslalem dopiero w sierpniu . I dostalem kaske kilka dni temu czyli po 2 miesiacach. Musze powiedziec ze tez sie zastanawialem czy to body jest z dystrybucji europejskiej itp. ale okazalo sie ze wszystko bylo OK.
    Teraz kupilem u nich 580II i mam nadzieje ze tez dostane zwrot kasy. Nie zaobserwowalem w tym przypadku wzrostu cen lampy a interesowalem sie nia od sierpnia.
    Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Jak wypełnić formularz???

Witam,
    mam takie pytanko. Zakupiłem Canona 40D samo body ale karton jest od zestawu z kitem C 17-85 (obiektyw ten został sprzedany oddzialnie) i tak sie zastanawiam jaką wybrać pozycje przy wypełnianiu formularza zgłoszeniowego, czy:

1. Wybarć zestaw Canon 40D + kit 17-85 (pojawia się tylko jedeno miejsce na nr fabryczny, a chyba powinny być dwa miejsca? a gdzie jest nr fab. obiektywu??? wypełnia się go oddzielnie mimo ze jest sprzedawany w komplecie)???
    2. Wybrać samo body Canon 40D i podać nr fabryczny body?

Jak to się wypełnia jak masz zdekompletowany zestaw???
    Z góry dzięki za pomoc.
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Dopiero zaczyna Awatar CyberPL
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Dołączam się do pytanie - bo mam identyczną sytuację co przedpiszca

Uzależniony

Domyślnie

Pojawila sie w watku dotyczacym cash back canon wypowiedz, ze cash backiem objeta jest ta partia produktow z naklejka cach back i ze tylko ona podlega zwrotowi gotowki. Odpowiedz brzmi: absolutnie. Dzis wyjasnilem to w samej Irlandii w sklepie, ktory jest glownym dystrybutorem marki Canon na terenie Irlandii. Czlowiek wykonal telefon do Canon UK. Cash backiem jest objety produkt promocyjny bez koniecznosci posiadania pudelka z nalepka cash back. Sa dwa warunki: produkt musi pochodzic z dystrybucji europejskiej i musi byc zakupiony na terenie europy. Tyle. Zadne nalepki nie sa wymagane!

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Prośba !!!!!!!!!!

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    Witam,
    mam takie pytanko. Zakupiłem Canona 40D samo body ale karton jest od zestawu z kitem C 17-85 (obiektyw ten został sprzedany oddzialnie) i tak sie zastanawiam jaką wybrać pozycje przy wypełnianiu formularza zgłoszeniowego, czy:

1. Wybarć zestaw Canon 40D + kit 17-85 (pojawia się tylko jedeno miejsce na nr fabryczny, a chyba powinny być dwa miejsca? a gdzie jest nr fab. obiektywu??? wypełnia się go oddzielnie mimo ze jest sprzedawany w komplecie)???
    2. Wybrać samo body Canon 40D i podać nr fabryczny body?

Jak to się wypełnia jak masz zdekompletowany zestaw???
    Z góry dzięki za pomoc.
    Czy mogłby jakiś miły forumowicz będący w temacie odpowiedzieć na moje pytanie ??? Plizzz
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Strona 19 z 63 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów