...no i to, jak mówił mi gośc z Fotoit, nie wystarcza, musi być naklejka na pudełku: "cash back", a naklejkę taką posiadają tylko produkty z nowych serii.
Poza tym nie ma co sprawdzać co do cen: jeżeli jakiś produkt jest objęty promocją cash bach, Fotoit dolicza ok. 500 zł do ceny - to nie są żadne insynuacje i rzucanie pomówień, każdy może wejść na ich aukcje na Allegro i zobaczyć, ile kosztuje ten sam objektyw objęty promocją i ten sam bez promocji - oczywiście oba z fakturą Vat...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pan poinformował mnie grzecznie w fotoit, że na pudełku musi być naklejka "cash back" i tylko produkty zapakowane w to pudełko objęte są promocją, czyli mówiąc inaczej: bez naklejki promocji nie ma - przynajmniej tyle usłyszałem w Fotoit.
Co do cen, to można łatwo sprawdzić, że ten sam produkt objęty promocją cash back w fotoit jest o ok. 500 zł droższy od tego samego bez promocji, mnie to ździwiło, bo nie ma o tym mowy na stronie canona, więc chwyciłem za telefon i osobiście wszytkiego się dowiedziałem.
Tłumaczyło by to ponikąd fakt , że niektórzy nigdy nie doczekali sie zwrotu pieniędzy od canona.....